X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dodatkowe skurcze serca w ciąży
Odpowiedz

Dodatkowe skurcze serca w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was zmagała się (lub zmaga) z problemem dodatkowych skurczów serca? Ja miałam z tym problem jakiś czas temu, ale 4 miesiące przed zajściem w ciążę wszystko się unormowało.
    W poniedziałek nagle o 9 rano siedząc w pracy dostałam jakiegoś napadu, skurcz za skurczem... Wylądowałam w szpitalu, na ekg wyszły nadkomorowe, założony Holter i nagle serce się uspokoiło. Dziś wyszłam do domu i znowu serducho wariuje na całego.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela nadkomorowymi się zupełnie nie przejmuj. Wiem że to kiepskie uczucie ale zupełnie niegroźne :)

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, więc jednak żyjesz :) A co z komorowymi?

5fjzaeq.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę nikomu poza mną serducho nie dokucza? :(

5fjzaeq.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam... od tygodnia codziennie mi wal serducho. Momentami mam wrażenie, że zejdę z tego świata. Gin zalecił picie słabej kawki. Pomaga, ale jedynie doraźnie...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ