X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dodatkowe skurcze serca w ciąży
Odpowiedz

Dodatkowe skurcze serca w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was zmagała się (lub zmaga) z problemem dodatkowych skurczów serca? Ja miałam z tym problem jakiś czas temu, ale 4 miesiące przed zajściem w ciążę wszystko się unormowało.
    W poniedziałek nagle o 9 rano siedząc w pracy dostałam jakiegoś napadu, skurcz za skurczem... Wylądowałam w szpitalu, na ekg wyszły nadkomorowe, założony Holter i nagle serce się uspokoiło. Dziś wyszłam do domu i znowu serducho wariuje na całego.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela nadkomorowymi się zupełnie nie przejmuj. Wiem że to kiepskie uczucie ale zupełnie niegroźne :)

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, więc jednak żyjesz :) A co z komorowymi?

5fjzaeq.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę nikomu poza mną serducho nie dokucza? :(

5fjzaeq.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam... od tygodnia codziennie mi wal serducho. Momentami mam wrażenie, że zejdę z tego świata. Gin zalecił picie słabej kawki. Pomaga, ale jedynie doraźnie...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ