X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dodatkowe skurcze serca w ciąży
Odpowiedz

Dodatkowe skurcze serca w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was zmagała się (lub zmaga) z problemem dodatkowych skurczów serca? Ja miałam z tym problem jakiś czas temu, ale 4 miesiące przed zajściem w ciążę wszystko się unormowało.
    W poniedziałek nagle o 9 rano siedząc w pracy dostałam jakiegoś napadu, skurcz za skurczem... Wylądowałam w szpitalu, na ekg wyszły nadkomorowe, założony Holter i nagle serce się uspokoiło. Dziś wyszłam do domu i znowu serducho wariuje na całego.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela nadkomorowymi się zupełnie nie przejmuj. Wiem że to kiepskie uczucie ale zupełnie niegroźne :)

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, więc jednak żyjesz :) A co z komorowymi?

5fjzaeq.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę nikomu poza mną serducho nie dokucza? :(

5fjzaeq.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam... od tygodnia codziennie mi wal serducho. Momentami mam wrażenie, że zejdę z tego świata. Gin zalecił picie słabej kawki. Pomaga, ale jedynie doraźnie...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ