Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dodatkowe skurcze serca w ciąży
Odpowiedz

Dodatkowe skurcze serca w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was zmagała się (lub zmaga) z problemem dodatkowych skurczów serca? Ja miałam z tym problem jakiś czas temu, ale 4 miesiące przed zajściem w ciążę wszystko się unormowało.
    W poniedziałek nagle o 9 rano siedząc w pracy dostałam jakiegoś napadu, skurcz za skurczem... Wylądowałam w szpitalu, na ekg wyszły nadkomorowe, założony Holter i nagle serce się uspokoiło. Dziś wyszłam do domu i znowu serducho wariuje na całego.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela nadkomorowymi się zupełnie nie przejmuj. Wiem że to kiepskie uczucie ale zupełnie niegroźne :)

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, więc jednak żyjesz :) A co z komorowymi?

5fjzaeq.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę nikomu poza mną serducho nie dokucza? :(

5fjzaeq.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam... od tygodnia codziennie mi wal serducho. Momentami mam wrażenie, że zejdę z tego świata. Gin zalecił picie słabej kawki. Pomaga, ale jedynie doraźnie...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ