dr Wiecheć a pomyłka płci w 13 tc?
-
Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna? Zastanawiam się, bo dr dopiero na koniec badania "z głupa" zapytany, z zaskoczeniem odp że chłopiec, i nie wiem na ile wierzyć, bo mój gin widział jednak dziewczynkę chwilę przed tym badaniem
-
iNso87 wrote:Hej! Marilen ja nie na temat ale widze,ze udalo sie zajsc w ciazy;) gratuluje! Bylam na majowym testowaniu na ovu i stad Ciebie pamietam
Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości Męczą nadal mimo że to już 17 tydz wg usg. O zgrozo! A Wy jak się macie? -
Marilen wrote:Hej kochana, tak tak, udało się, ale wiele przejść było. Między innymi utrata bliźniaka i Zespół Hiperstymulacji. Do dzisiaj zastrzyki w brzuch, opakowanie dupka na 3 dni itd. Ale póki co dobrze się mamy, ja, synuś ( podobno) i moje mdłości Męczą nadal mimo że to już 17 tydz wg usg. O zgrozo! A Wy jak się macie?
-
nick nieaktualnyMarilen wrote:Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna? Zastanawiam się, bo dr dopiero na koniec badania "z głupa" zapytany, z zaskoczeniem odp że chłopiec, i nie wiem na ile wierzyć, bo mój gin widział jednak dziewczynkę chwilę przed tym badaniem
Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych? -
Ofelia85 wrote:Może jeszcze tu bywasz... i co się wtedy okazało z płcia dziecka? Mnie tez dr Wiechec wypatrzyl chlopca, a tak marzę o córce. I czy mozna mu ufac w kwestii wykluczenia wad wrodzonych?
Trafiłam do doc. Wiechecia z podejrzeniem wad u dziecka. On je wykluczył i miał racje bo mam zdrowego syna. Dzięki niemu zrezygnowałam z amniopunkcji. W całej tej trudnej sytuacji doc Wiecheć zachował się niesamowicie, miał dla mnie dużo czasu i cierpliwości. Każdemu będę go polecać. Byłam u niego na wszystkich usg genetycznych. I każde było tak samo dokładane. Z racji sytuacji konsultowałam się z kilkoma lekarzami - każdy z nich powiedział ze doc Wiecheć to jeden z najlepszych specjalistów w kraju jeśli nie w Europie. I ze jeśli on powiedział ze jest dobrze to będzie dobrze mieli racje:) -
nick nieaktualnyMarilen wrote:Dziewczyny, czy była któraś z Was na usg u dr Wiechecia, podał płeć dziecka, a później okazało się, że jednak płeć jest inna? Zastanawiam się, bo dr dopiero na koniec badania "z głupa" zapytany, z zaskoczeniem odp że chłopiec, i nie wiem na ile wierzyć, bo mój gin widział jednak dziewczynkę chwilę przed tym badaniem
-