X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dramowe próbki dla Maluszków i Mam
Odpowiedz

Dramowe próbki dla Maluszków i Mam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie o stronach z darmowymi próbkami?? Czy faktyczcie coś przysyłają czy tylko sa po to by wyciągnąć dane??

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się swego czasu rejestrowałam na bebiko i bobovita i rzeczywiście przysłali kilka paczek ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez na bebiko tydzień temu i czekam.
    Na pzu jskies 2 tygodnie temu i nic.

Jak macie stronki z których wysyłają faktycznie próbki to dajcie linki :)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Visenna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowałam się na www.bebiprogram.pl i po ok. miesiącu dostałam przesyłkę. Warto? Nie warto... W pudełeczku była karta do wypełnienia jak wyobrażam sobie moje dziecko w przyszłości, kim będzie, jak będzie wyglądać - wypełnić, schować i sprawdzić po latach... Byla jeszcze okładka na książeczkę zdrowia dziecka. Nic wiecej. Szczerze to nie wiem, czy to kompletna przesyłka, czy też czegoś zabrakło. Podobno są jeszcze zestawy z zabawką sensoryczną. No ale... paczka przyszła - na fb wiele osób pisze, że nic nie dostało. Dodatkowo po rejestracji ma się dostęp do ich platformy...

Agness27 lubi tę wiadomość

oar8vfxmctme5m5e.png
    PCOS + NT + IO + hiperinsulinemia + hiperprolaktynemia. I poronienie.
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Visenna dostałam taką samą paczkę z bebiprogram więc zapewno było to kompletne :P

l22nzbmhf5ftteff.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamiast okładki na książeczkę zdrowia dostałam kawałek materiału minki ( czy jakoś tak ) z tymi wypustkami do przytulania.

• dzastmi Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Ja zamiast okładki na książeczkę zdrowia dostałam kawałek materiału minki ( czy jakoś tak ) z tymi wypustkami do przytulania.

to jest wlasnie ta "zabawka sensoryczna" ;D

0d1ydqk318xlcxjl.png
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW to się firmy postarały. To już lepiej podejść do zaprzyjaźnionej apteki i poprosić o próbki prep. do pielęgnacji maluchów. ;)

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ