X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dramowe próbki dla Maluszków i Mam
Odpowiedz

Dramowe próbki dla Maluszków i Mam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie o stronach z darmowymi próbkami?? Czy faktyczcie coś przysyłają czy tylko sa po to by wyciągnąć dane??

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się swego czasu rejestrowałam na bebiko i bobovita i rzeczywiście przysłali kilka paczek ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez na bebiko tydzień temu i czekam.
    Na pzu jskies 2 tygodnie temu i nic.

Jak macie stronki z których wysyłają faktycznie próbki to dajcie linki :)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Visenna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowałam się na www.bebiprogram.pl i po ok. miesiącu dostałam przesyłkę. Warto? Nie warto... W pudełeczku była karta do wypełnienia jak wyobrażam sobie moje dziecko w przyszłości, kim będzie, jak będzie wyglądać - wypełnić, schować i sprawdzić po latach... Byla jeszcze okładka na książeczkę zdrowia dziecka. Nic wiecej. Szczerze to nie wiem, czy to kompletna przesyłka, czy też czegoś zabrakło. Podobno są jeszcze zestawy z zabawką sensoryczną. No ale... paczka przyszła - na fb wiele osób pisze, że nic nie dostało. Dodatkowo po rejestracji ma się dostęp do ich platformy...

Agness27 lubi tę wiadomość

oar8vfxmctme5m5e.png
    PCOS + NT + IO + hiperinsulinemia + hiperprolaktynemia. I poronienie.
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Visenna dostałam taką samą paczkę z bebiprogram więc zapewno było to kompletne :P

l22nzbmhf5ftteff.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamiast okładki na książeczkę zdrowia dostałam kawałek materiału minki ( czy jakoś tak ) z tymi wypustkami do przytulania.

• dzastmi Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Ja zamiast okładki na książeczkę zdrowia dostałam kawałek materiału minki ( czy jakoś tak ) z tymi wypustkami do przytulania.

to jest wlasnie ta "zabawka sensoryczna" ;D

0d1ydqk318xlcxjl.png
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW to się firmy postarały. To już lepiej podejść do zaprzyjaźnionej apteki i poprosić o próbki prep. do pielęgnacji maluchów. ;)

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ