Druga ciąża
-
Hejka
Ok jakiegoś czasu staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej córeczki. Czy są tu mamy które też są już w wlasnie drugiej ciąży? Jakie są wasze objawy ?
Czy są jakieś różnice w objawach "wczesnej ciąży" w 1 A 2 ciąży? Czy może objawy wczesnej ciąży były wcześniej/później;)
Zachecam do dyskusji -
Ja jestem w drugiej ciąży, w zasadzie w trzeciej- druga zakończona przed serduszkiem. Przy każdej z ciąż całkowicie inne. W 1 od 6 tygodnia nieustające, bardzo silne mdłości do 12 tygodnia. W 6 tygodniu też dopiero dowiedziałam się że jestem w ciąży . W 2 już przed terminem okresu bardzo duża wrażliwość piersi, od terminu miesiączki mdłości a w tej mdłości tylko na początku ok 5-6 tydzień a teraz lekka wrażliwość piersi i to wszystko.
Moniiii lubi tę wiadomość
Natalia
🤱- 09.12.2017- córeczka 🥰
Obecnie:
👩❤️💋👨- 29 lat
01.03.2024- starania
⏸️- 07.06.2024
💔- 21.06.2024
⏸️- 24.07.2024
🧑⚕️- 09.08.2024- mamy ♥️
🧑⚕️- 23.08.2024- cudny miś ♥️🐻
🧑⚕️- 09.09.2024- 4,5 cm, ♥️- 160/min, prawdopodobnie 🩷
🧬- USG- 5+, pappa 4+
II🧬- zdrowy synek 🩵 18+6, 275g
🧑⚕️- 26.11.2024- 23+1, 588g
-
Właśnie zastanawiam się jak to będzie u mnie. Okres miałam dostać wczoraj i z objawów mam: bol piersi ale nie jakiś ogromny
Bóle brzucha okresowe (trwają chwilę i myślę że "oho idę założyć podpaske bo @ się zbliża" i nagle to się wycisza i okresu nadal nie ma.
Przed dwa dni miałam zgage, taki jakby refleks
Zobaczymy -
U mnie okres nie przyszedł w terminie,zrobiłam test.Wyszedł pozytywny.
Póki co prócz wzrostu bety z krwi,troszkę bolących piersi,wzrostu temp.do 37-37,2 i częstszych wizyt w toalecie nie mam żadnych objawów ( na razie)
Jestem dopiero w 4 tygodniu...Moniiii lubi tę wiadomość
-
Nie martw się,różne rzeczy się zdarzają.
Ja mam "mocne"PCOS i lekarze nie dawali mi szans na ciążę,jeżeli już to mogła nam pomóc tylko klinika niepłodności..
Po 3 latach zaszłam w ciążę naturalnie,zapomnieliśmy się całkowicie...i jestem w ciąży..
Bądź jak najlepszej myśli😘 -
Poziomka123 wrote:Nie martw się,różne rzeczy się zdarzają.
Ja mam "mocne"PCOS i lekarze nie dawali mi szans na ciążę,jeżeli już to mogła nam pomóc tylko klinika niepłodności..
Po 3 latach zaszłam w ciążę naturalnie,zapomnieliśmy się całkowicie...i jestem w ciąży..
Bądź jak najlepszej myśli😘
Pozdrawiam i życzę powodzenia 🍀😍 -