X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne duży przyrost bety
Odpowiedz

duży przyrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Kilka dni temu dowiedziałam sie,ze jestem w ciaży. Beta przez 48 h przyrosła o 400 %.Czy, któras z was była w podobnej sytuacji? Czy wasi lekarze cos zasugerowali dlaczego taki duzy przyrost? Naczytalam sie w interneci strasznych rzeczy i boje sie czym to moze byc spowodowane...Pozdrawiam..

• Perelka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam takie duże przyrosty i mam bliźniaków:) radzę za dużo nie czytać tylko poczekać na usg, ja dość szybko miałam widoczne 2 zarodki ;)

Katarina_89 lubi tę wiadomość

• Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie wiem, w praktyce jak sie wkrece w czytanie... to masakea!:) Jestem jeszcze przed terminem miesiaczki, wiec zeby na usg bylo cokolwiek widoczne pewnie musze poczekac ze 3 tyg. Blizniaki to bylaby niespodzianka!( w najblizszej rodzinie nie kojarze zebysmy mieli blizniaki )

• Perelka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem doskonale:) Ja pojechałam na usg i powiedziałam lekarzowi że mogę mieć zaśniad bo mam gigantyczne przyrosty bety, doktorek spójrzal i mówi że on to widzi ładne dwa zarodki i ani śladu zaśniada;p Ja mialam to usg w 5+1 tyg.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ