X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dywan do salonu i do pokoju dziecięcego
Odpowiedz

Dywan do salonu i do pokoju dziecięcego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ! Czy możecie polecić mi dywan do salonu i pokoju dziecięcego (ktory kupie przez internet )? ale taki naprawde wart polecenia czyli taki kyory latwo sie odkurza , nie brudzi sie mocno . Moze też taki ktory można prać w pralce ?
    Pozdrawiam

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy w pokoju córki dywan z Leroy Merlin, najlepiej jest zajrzeć na ich stronę www,
    dywany są tam w znacznie szerszym wyborze niż w ich sklepach stacjonarnych. Poza tym mam wrażenie, ze w ich sklepie internetowym częściej niż stacjonarnie można wyhaczyć dobre promocje. Przynajmniej ja tak mam :) No więc dywan okazał się bardzo praktyczny. Można prac w pralce. Przy niemowlaku i psie to jeden z moich najlepszych wyborów jeśli chodzi o urządzanie mieszkania. Przez ostatnie 6 miesięcy prałam z 10 razy. No i jedna uwaga, mój dywan to bawełna wiec przy wysokich temperaturach się trochę skurczył ale mi to zupełnie nie przeszkadza.

Dywan w salonie mam sznurkowy, już w sumie nie pamiętam gdzie kupowałam bo ma z 10 lat i nadal wyglada jak nowy. Jeśłi zależy Ci na praktyczności i łatwości sprzatania to sznurkowy będzie najlepszą opcja.
    main.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2022, 11:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ