X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dziwny brzuszek
Odpowiedz

Dziwny brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Burza164 Nowa

Wysłany: 13 października 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dość nietypowe pytanie może któraś z Pań mnie zrozumie. A chodzi o to że jestem osobą otyłą zaczynałam z wagą 98 kg przytyłam dopiero 4 kg w całej ciąży a to jest mój 25 tydzień ciąży gdzie nie widzę wogóle brzuszka ciążowego tylko tak jakbym trochę przytyła. Chodzi o to że mam takie wcięcie po środku brzucha jakbym miała dwa brzuchy jak ja to nazywam… Czy jeszcze otrzymam ciążowy brzuszek czy tak będzie do samego porodu że te wcięcie po środku brzucha będzie cały czas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ