X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dziwny brzuszek
Odpowiedz

Dziwny brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Burza164 Nowa

Wysłany: 13 października 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dość nietypowe pytanie może któraś z Pań mnie zrozumie. A chodzi o to że jestem osobą otyłą zaczynałam z wagą 98 kg przytyłam dopiero 4 kg w całej ciąży a to jest mój 25 tydzień ciąży gdzie nie widzę wogóle brzuszka ciążowego tylko tak jakbym trochę przytyła. Chodzi o to że mam takie wcięcie po środku brzucha jakbym miała dwa brzuchy jak ja to nazywam… Czy jeszcze otrzymam ciążowy brzuszek czy tak będzie do samego porodu że te wcięcie po środku brzucha będzie cały czas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ