X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dziwny brzuszek
Odpowiedz

Dziwny brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Burza164 Nowa

Wysłany: 13 października, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dość nietypowe pytanie może któraś z Pań mnie zrozumie. A chodzi o to że jestem osobą otyłą zaczynałam z wagą 98 kg przytyłam dopiero 4 kg w całej ciąży a to jest mój 25 tydzień ciąży gdzie nie widzę wogóle brzuszka ciążowego tylko tak jakbym trochę przytyła. Chodzi o to że mam takie wcięcie po środku brzucha jakbym miała dwa brzuchy jak ja to nazywam… Czy jeszcze otrzymam ciążowy brzuszek czy tak będzie do samego porodu że te wcięcie po środku brzucha będzie cały czas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ