Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gdzie na weekend w ciązy
Odpowiedz

Gdzie na weekend w ciązy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecicie jakieś przyjemne miejsce, hotel spa na kilka dni gdzieś w północnej Polsce?
    Chciałabym wybrać się aby wypocząć.

• zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanza. Odrestaurowany pałac ze spa w Borach Tucholskich pod Toruniem. Na pewno będzie Ci się tam podobało.
    Przede wszystkim pyszne jedzenie. Wszystko w hotelu jest świetne, ale to co go naprawdę wyróżnia to pełna polotu kuchnia. W menu na próżno szukać nudnych już - i co tu dużo mówić - przyciężkich "klasyków". Dominują świeże, lokalne produkty, podane w pełny smaku sposób.

Poza tym strefa spa z basenami oraz saunami. Mozna wykupić sobie jak najbardziej zabiegi.
    https://hanzapalac.pl/25/wellness__spa/torun_hotel_spa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 10:16

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama ostatnio się zastanawiałam gdzie wybrać sie na weekend. Czuję się bardzo dobrze tak wiec jakby sytuacja była inna to pewnie wybrałabym sie za granicę. W obecnej sytuacji jednak nie mam ochoty podróżowania do krajów na południe, szczególnie, ze nie wiadomo jak będzie tam z kwarantanną. Pewnie wynajmiemy sobie jakiś hotel w spokojnym miejscu na kilka dni, marzy mi się jezioro, las jak również kilka zabiegów spa ( mam ochotę sobie machnąć na wakacjach serię masazy dla kobiet w ciąży, szczegónie,ze zaczynam już odczuwać nieprzyjemne bóle pleców). Daje namiar na Dwór Kolesin http://dworkolesin.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 08:18

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ