X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog - Gdańsk
Odpowiedz

Ginekolog - Gdańsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madelainemag Nowa

Wysłany: 31 grudnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam nadzieję, że to dobre miejsce na to pytanie :) jestem dopiero w 4 tygodniu ciąży, ale powoli rozglądam się za ginekologiem na pierwszą wizytę i prowadzenie ciąży. Jako że często się przeprowadzałam to nie udało mi się jeszcze znaleźć swojego lekarza i nie bardzo mam kogo podpytać, więc może jest tu ktoś z Gdańska i ma doświadczenia z jakimiś lekarzami? Na znanym lekarzu dobre opinie ma dr Kurkowski i słyszałam też o dr Adamskim (przyjmuje na Rajskiej). Z góry dzięki za pomoc :)

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2022, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobre wybory, dr A pracuje w szpitalu Uck, nie wiem jak drugi, ale też rzuciło mi się to nazwisko w oczy ;)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2022, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam tutaj https://www.klinikaolszewscy.pl/

ug37df9hq3eabxrz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ