Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog NFZ Warszawa
Odpowiedz

Ginekolog NFZ Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Effelinaa Nowa

Wysłany: 8 marca 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Jestem aktualnie w drugim miesiącu ciąży i szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży.

Zależy mi, by przyjmował na NFZ i co najważniejsze, przy każdej wizycie wykonywał USG.

Czy możecie kogoś polecić?

Najchętniej Mokotów, Wilanów, Śródmieście, Ursynów, Praga Płd :)

Aktualnie chodzę do szpitala na Wołoskiej, ale jestem średnio zadowolona. Niby lekarz w porządku, ale o wszystko muszę sama dopytywać, a na wszelkie wątpliwości i pytania zawsze ta sama odpowiedź "tak ma być, to normalne".... Także szukam kogoś, kto rzeczowo potrafi odpowiadać na pytania i ewentualnie rozwiać obawy przewrażliwionej przyszłej mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:42

• Osetta Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama chodziłam przez jakiś czas do ginekologa na fundusz, jednak postanowiłam potem wybrać się prywatnie. I jestem zdania, ze naprawdę warto jest znaleźć trochę kasy miesięcznie aby chodzić prywatnie. Mam wrażenie,ze lekarze prywatnie maja o wiele lepsze podejście do pacjentek niż lekarze na fundusz.

Obie moje ciąże prowadziła pani doktor Mazanowska Natalia. Świetna specjalistka. http://balumed.pl/specjalizacje/ginekolog/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 20:06

• werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chodzę prywatnie do Doroty Sosnowskiej do Medispace.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ