X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog NFZ Warszawa
Odpowiedz

Ginekolog NFZ Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Effelinaa Nowa

Wysłany: 8 marca 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Jestem aktualnie w drugim miesiącu ciąży i szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży.

Zależy mi, by przyjmował na NFZ i co najważniejsze, przy każdej wizycie wykonywał USG.

Czy możecie kogoś polecić?

Najchętniej Mokotów, Wilanów, Śródmieście, Ursynów, Praga Płd :)

Aktualnie chodzę do szpitala na Wołoskiej, ale jestem średnio zadowolona. Niby lekarz w porządku, ale o wszystko muszę sama dopytywać, a na wszelkie wątpliwości i pytania zawsze ta sama odpowiedź "tak ma być, to normalne".... Także szukam kogoś, kto rzeczowo potrafi odpowiadać na pytania i ewentualnie rozwiać obawy przewrażliwionej przyszłej mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:42

• Osetta Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama chodziłam przez jakiś czas do ginekologa na fundusz, jednak postanowiłam potem wybrać się prywatnie. I jestem zdania, ze naprawdę warto jest znaleźć trochę kasy miesięcznie aby chodzić prywatnie. Mam wrażenie,ze lekarze prywatnie maja o wiele lepsze podejście do pacjentek niż lekarze na fundusz.

Obie moje ciąże prowadziła pani doktor Mazanowska Natalia. Świetna specjalistka. http://balumed.pl/specjalizacje/ginekolog/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 20:06

• werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chodzę prywatnie do Doroty Sosnowskiej do Medispace.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ