X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog/położnik Szczecin
Odpowiedz

Ginekolog/położnik Szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnieszka GreenApple Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

możecie kogoś polecić? u kogo jesteście?

od początku 2014 starania z pomocą med
    23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
    09.17 IVF 9tc [*]
  • Kasia.ke1 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja chodzę prywatnie do Medilux-u, do dr Antoniego Głaza :) super facet, doktorat z ciąży wczesnej pracuje w szpitalu na Pomorzanach. Ma jednak specyficzne poczucie humoru, nie wszystkim odpowiada.
    U nich przyjmuje też dr Rzepka. Z czystym sumieniem mogę polecić, jest ordynatorem na ginekologii w tym samym szpitalu.
    Mają dobry nowy (unijny) sprzęt, krótkie terminy, rozsądne ceny (100zł za wizytę z USG) i certyfikaty na praktycznie wszystkie badania. Robiłam u nich nawet inseminację :)

Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość

06.01.2010 - syn Artur
    08.2013 - [*] 8t
    08.2016 - [*] 9t
    06.03.2018 - syn Marek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ