X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne głupie czy nie to pytanie nurtuje mnie :)
Odpowiedz

głupie czy nie to pytanie nurtuje mnie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Toa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka też mam uczucie jakby tam coś było.

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Pytanie do dziewczyn które zafasolkowały :)
    Jaką macie w środku pochwę ? Może głupie to pytanie ale odkąd testy owulacyjne były pozytywne to od dnia przypuszczalnej owulacji i po mam cały czas spulchnioną pochwę i śluz mam wodnisty z dużą przewagą kremowego a gdy zepnę pośladki to mam takie dziwne uczucie jakbym coś miał w środku pierwszy raz coś takiego mam.
    hej :D nie ma co się sugerować mogę Ci tylko napisać że u mnie przed @ zawsze tak 2 dni występowało bardzo dużo sluzu wodnistego itd i nie oznaczało ciaży ... ale widzę że u Ciebie prawdopodobnie 1 dpo także ciężko cokolwiek stwierdzić to mogą być resztki płodnego sluzu już z tym niepłodnym ;) Nie ma co się nakręcać i szukać w sobie objawów . Musisz cierpliwie czekać :) co do posladkow nie pomogę nigdy nie miałaś takiego uczucia :) Powodzenia życzę i daj znać pod koniec cyklu :)

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ