X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne głupie czy nie to pytanie nurtuje mnie :)
Odpowiedz

głupie czy nie to pytanie nurtuje mnie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Toa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka też mam uczucie jakby tam coś było.

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Pytanie do dziewczyn które zafasolkowały :)
    Jaką macie w środku pochwę ? Może głupie to pytanie ale odkąd testy owulacyjne były pozytywne to od dnia przypuszczalnej owulacji i po mam cały czas spulchnioną pochwę i śluz mam wodnisty z dużą przewagą kremowego a gdy zepnę pośladki to mam takie dziwne uczucie jakbym coś miał w środku pierwszy raz coś takiego mam.
    hej :D nie ma co się sugerować mogę Ci tylko napisać że u mnie przed @ zawsze tak 2 dni występowało bardzo dużo sluzu wodnistego itd i nie oznaczało ciaży ... ale widzę że u Ciebie prawdopodobnie 1 dpo także ciężko cokolwiek stwierdzić to mogą być resztki płodnego sluzu już z tym niepłodnym ;) Nie ma co się nakręcać i szukać w sobie objawów . Musisz cierpliwie czekać :) co do posladkow nie pomogę nigdy nie miałaś takiego uczucia :) Powodzenia życzę i daj znać pod koniec cyklu :)

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ