X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Granulocyty
Odpowiedz

Granulocyty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agness29 Debiutantka

Wysłany: 17 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem w 32 tc. Ostatnia morfologia:

Leukocyty- 12,72 [3,98-10,04]
    Neutrocyty- 8,65 [1,56-6,13]
    Limfocyty- 2,57 [1,18-3,74]
    Monocyty- 1,08 [0,24-0,76]
    Eozynocyty- 0,29 [0,04--0,36]
    Bazocyty- 0,02 [0,01-0,08]
    IG- 0,11 [0,00-0,03]

Erytrocyty- 4,2
    Hemoglobina- 12,6
    Hematokryt- 37,8
    MCV- 90,0
    MCH- 30,0
    MCHC- 33,3
    RDW-CV- 13,8

Płytki- 255
    MPV- 11,6
    PDW- 15,3
    P-LCR- 38,4
    PCT- 0,3

Leukocyty, Neutrocyty, Monocyty oraz IG przekraczają normę. Tak jak pisalam wcześniej jestem w 32 tc. Co takie wyniki mogą oznaczać? Dodam tylko że nie mialam ostatnio żadnej "widocznej" infekcji... Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:51

4d687aef27.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ