X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grota solna
Odpowiedz

Grota solna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy można w ciąży korzystać z seansów/ inhalacji w grocie solnej?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja korzystałam w pierwszej ciąży, teraz mi się nie chce;) ale nie sądzę aby ciąża była przeciwwskazaniem do pooddychania wilgotnym zmineralizowanym powietrzem:)

f2wli09kll2jbdtn.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam w grocie w połowie ciąży ,wszystko ok

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubię relaks w grocie solnej:)Jednak w tej do której chodziłam ciąża była przeciwwskazaniem, więc odpuściłam. Nie wiem dlaczego tak było napisane, bo buszując w necie widziałam, że grotę zalecają wręcz przyszłym mamą.

"Pobyt w jaskini jest korzystny dla kobiet w ciąży. Wdychane pierwiastki lekko obniżają ciśnienie, sól pochłania nadmiar wody z opuchniętych kończyn, a przyjemna muzyka i szum fal uspokajają mamę i dziecko.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/grota-solna-relaksuje-i-wspomaga-leczenie-wielu-chorob_33712.html?page=1&"

Tak więc jak kto woli:)

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• grota solna lodz Nowa

Wysłany: 2 maja 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 maja 2018, 10:08

grota solna lodz
  • Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pytałam lekarza o grotę solną i powiedział, że nie ma przeciwwskazań.

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • LaraKlara Nowa

Wysłany: 15 maja 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami po takiej wizycie w grocie solnej wyposażonej w halogenerator może sie trochę zakręcić w głowie z powodu spadku ciśnienia nie wiem czy to dobre dla ciąży, troche napisane jest na tym forum z opiniami grota solna Lodz opinie forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 12:14

LaraKlara
  • sanda Koleżanka

Wysłany: 3 listopada, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę zakładać nowego tematu. Co Wam o tym mówili lekarze? Byli na nie?
    Jak Wam się widzi taka oferta sylwestrowa w górach - https://www.sylwester-travel.pl/[url][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada, 08:52

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ