GRUDZIEŃ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwoniłam do położnej i kazała mi z tym ciśnieniem jutro pilnie przyjść na 10 do lekarza.09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Ja dzisiaj miałam wizytę. Maleństwo pięknie mi pomachało i wszystko wygląda dobrze. Po krwiakach zostały tylko ślady, więc mam pozwolenie na spacery. Prenatalne za 3 tygodnie.
Dita jakiej firmy masz ten detektor? Planuję właśnie zamówić jakiś.
Blackkwhisky dbaj o siebie i daj znać jak wizyta.
Marta..a, malwka08, sallvie lubią tę wiadomość
-
Dita a w którym miejscu szukać ? Bo ja nie mogę znaleźć .09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
blackkkwhisky wrote:Dita a w którym miejscu szukać ? Bo ja nie mogę znaleźć .
Ja mam detektor Sonoline B, kupowałam 4 lata temu.
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
Ja mam ten sonoline c to może słabszy ale ja tez nie należę to chudych09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
Na tym etapie sporo rzeczy ma znaczenie, m.in. jak masz ułożone łożysko. Próbuj co jakiś czas na spokojnie, teraz maluchy mają miejsce by się schować, w końcu na pewno wyłapie
2 aniołki 2016r. 👼👼
Zespół antyfosfolipidowy, MTHFR A1298c, za wysoka homocysteina, dodatnie ANA1, ANA2, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hipoglikemia reaktywna -
Ewelina..nowa wrote:Dzień dobry wszystkim, jak dziś samopoczucie?
mam wizytę na 14:30 i oczywiście już zaczynam panikować, wkręcać sobie same złe rzeczy, cała ja. A tak ogólnie to dobrze, pojutrze wracam do pracy po zwolnieniu o ile lekarz go dzisiaj nie przedłuży.
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja już po wizycie dostałam leki na nadciśnienie i mam przyjść w piątek. Teraz wizyty co tydzień i kontrola ciśnienia. Dzisiaj u położnej miałam 158/106 ale w sumie to chyba jeszcze nie ma tragedii09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
blackkkwhisky wrote:Ja już po wizycie dostałam leki na nadciśnienie i mam przyjść w piątek. Teraz wizyty co tydzień i kontrola ciśnienia. Dzisiaj u położnej miałam 158/106 ale w sumie to chyba jeszcze nie ma tragedii
Trzymam zatem kciuki za to by ciśnienie wróciło do normy. A jakie leki Ci przepisali? -
Ewelina..nowa wrote:Spokojnie, trzeba być dobrej myśli. Jeśli możesz to bierz L4. I odpoczywaj... Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę (swoją drogą ciężarne powinny mieć wizyty z rana bo popołudniu to za duży stres😜)
Daj znać jak duży jest już Twój maluszek po 15 👍😆
Szczerze to ja pragne wrocic do pracy chociaz na troche jeszcze 🙈🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Cześć dziewczyny,
Powieje trochę grozą, ale nie wiem co o tym myśleć...
Rano w pracy dostałam krwotoku i koleżanka zawiozła mnie na SOR. Już byłam przekonana, że to po wszystkim tak dużo było tej krwi.
Okazało się jednak w badaniu USG, że maleństwo żyje i ma się dobrze. Słuchaliśmy serduszka itp.
Dostałam duphaston i mam ta swoją luteinę. Lekarz jednak nie widział przyczyny. Jak to możliwe? Chyba jakiś Boży cud 🤔❤️ -
Ewelina..nowa wrote:Haha a to Ci niespodzianka, a czym się zajmujesz, że tak za pracą tęsknisz? 😜
Windykacja. Ale ogólnie to nie o prace chodzi chociaz lubie swoja prace, tylko fakt ze moge wyjsc jeszcze troche do ludzi zanim urodze, jakos tak jeszcze nasiedze sie w domu na macierzynskim 🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
malwka08 wrote:Cześć dziewczyny,
Rano w pracy dostałam krwotoku i koleżanka zawiozła mnie na SOR. Już byłam przekonana, że to po wszystkim tak dużo było tej krwi.
Okazało się jednak w badaniu USG, że maleństwo żyje i ma się dobrze. Słuchaliśmy serduszka itp.
Dostałam duphaston i mam ta swoją luteinę. Lekarz jednak nie widział przyczyny. Jak to możliwe? Chyba jakiś Boży cud 🤔❤️
Ojej to rzeczywiście powiało grozą. Dobrze, że z maleństwem ok. A lekarz widział, że to z jamy macicy krwotok? -
malwka08 wrote:Cześć dziewczyny,
Dostałam duphaston i mam ta swoją luteinę. Lekarz jednak nie widział przyczyny. Jak to możliwe? Chyba jakiś Boży cud 🤔❤️
Ja tak miałam, ale wiedziałam, że mam krwiaka. Ale! Dwa dni po wyjściu okazało się, że mam jednak 2 krwiaki. Jest szansa, że to właśnie krwiak, ale zbyt słaby sprzęt i nie zobaczyli. W szpitalach jednak sprzęt zostawia wiele do życzenia. Daj znać co powie lekarz prowadzący, możliwe że był inny powód. Zawsze mi się wydawało, że takie rzeczy rzadko się kończą dobrze, a po poczytaniu różnych historii widzę, że zupełnie odwrotnie. Super, że z Tobą i dzieciaczkiem wszystko w porządku ❤️ -
Reniffera nie powiedział, że z jamy macicy, ale chyba nie musiał, bo to skąd wzięła się krew było oczywistym..niestety..
miska122 przykro mi, że to Ciebie również spotkało to wiesz o czym mówię.. Ja też byłam już pewna najgorszego, że takie akcje kończą się wiadomym. Też jestem ciekawa co powie lekarz prowadzący, czy na lepszym sprzęcie dopatrzy się krwiaka. A powiedz to krwawienie kiedy Tobie ustąpiło? ❤️