X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grupa krwi ciąża pomocy
Odpowiedz

Grupa krwi ciąża pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klara12 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam do was pytanie jest w 11 tygodniu ciąży zrobiłam badanie na grupę krwi i wyszło mi trochę dziwnie bo zawsze myślałam że mam A RH+ a teraz wyszło mi 0 RHD+ również zrobił mój mąż i wyszło mu A Rhd - czyli mogą być problemy martwię się. Bo w laboratorium powiedziała mi że muszę wykonać 2 razy żeby było potwierdzone. Ale martwię się że ja mam plus a mój mąż minus mogą być jakieś problemy??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 15:08

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2020, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konflikt jest tylko gdy to matka ma Rh -, a ojciec Rh +.

Betti37 lubi tę wiadomość

M&M
  • Klara12 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2020, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa ok dziękuję czyli innej opcji nie ma żeby był konflikt dzięki bo już nerwy. Mam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ