X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Hemoroidy
Odpowiedz

Hemoroidy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiniaminia Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Dziewczyny miała któraś z Was problem z hemoroidami po ciąży. Co stosowałyscie na to przy kp?? Jestem 3 miesiące po porodzie i teraz mi się pojawiły:(

relg3e5e5eurhywm.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja jestem 2 msc po porodzie i pojawiły mi się ogromne 2 tygodnie po porodzie, gdyby nie zaparcia do tej pory to bym je już dawno wyleczyła sztyftem Criorectum,likwiduje hemoroidy poprzez mrożenie. Ciężko go dostać w aptece,kupiłam przez internet,ale naprawdę warto, trzyma się w zamrażalniku, kuracja trwa 2 tygodnie, 2 razy dziennie wkłada się na 8 minut.Ja miałam takie,że nie mogłam kroku zrobić a tylko ten sztyft mi pomógł, żadne czopki, maści, tylko ten sztyft. Teraz stosuję raz w tygodniu i na noc maść proctoglyvenol. Powodzenia!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ