X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Henna
Odpowiedz

Henna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 321net Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki.
    Zastanawia mnie taka kwestia - kobiety w ciąży nie powinny używać kosmetyków z niektórymi substancjami, które mogą szkodzić. Jak to się ma do wszędzie polecanej kobietom w ciąży henny brwi? Sprawdziłam skład chyba wszystkich dostępnych na rynku, każda zawiera szkodliwy składnik.
    Dziewczyny, co o tym myślicie?

321net
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 15:39

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • 321net Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zanim zaszłam w ciążę robiłam też sama w domu henne, ale po obejrzeniu składu przestałam... a jakiej henny używałaś? :)

321net
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 15:39

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ