X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Infekcje intymne w ciąży
Odpowiedz

Infekcje intymne w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Forsycja Znajoma

Wysłany: 13 marca, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Na ostatniej wizycie ze względu na dużą ilość śluzu i zaczerwienienie sromu lekarka przepisała mi Fluomizin. Dopiero po zastosowaniu poczułam objawy takie jak pieczenie i świąd, ale dociągnęłam do końca opakowania. Same leki jak dla mnie są fatalne, twarde, słabo rozpuszczające się tabletki. Nie wiem czy to reakcja alergiczna, ale będę musiała wrócić do lekarza, bo jest gorzej niż było.

Jak radzicie sobie z infekcjami w ciąży? Co stosujecie? Czy przyjmowanie probiotyków doustnych też może pomóc?

30 🙎‍♀️ 31 👨‍💼

13.02 ⏸️ cień cienia 😌, beta 40
    15.02 beta 96
    17.02 beta 233
    22.02 USG - pęcherzyk ciążowy
    07.03 USG - mamy ♥️
    10.04 wyniki Nifty, będzie córka!
    18.04 USG prenatalne + test pappa

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak? przeszła infekcja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ