X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Infekcje intymne w ciąży
Odpowiedz

Infekcje intymne w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Forsycja Znajoma

Wysłany: 13 marca, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Na ostatniej wizycie ze względu na dużą ilość śluzu i zaczerwienienie sromu lekarka przepisała mi Fluomizin. Dopiero po zastosowaniu poczułam objawy takie jak pieczenie i świąd, ale dociągnęłam do końca opakowania. Same leki jak dla mnie są fatalne, twarde, słabo rozpuszczające się tabletki. Nie wiem czy to reakcja alergiczna, ale będę musiała wrócić do lekarza, bo jest gorzej niż było.

Jak radzicie sobie z infekcjami w ciąży? Co stosujecie? Czy przyjmowanie probiotyków doustnych też może pomóc?

30 🙎‍♀️ 31 👨‍💼

13.02 ⏸️ cień cienia 😌, beta 40
    15.02 beta 96
    17.02 beta 233
    22.02 USG - pęcherzyk ciążowy
    07.03 USG - mamy ♥️
    10.04 wyniki Nifty, będzie córka!
    18.04 USG prenatalne + test pappa

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak? przeszła infekcja?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ