Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Inna wielkość pęcherzyk a zarodek
Odpowiedz

Inna wielkość pęcherzyk a zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wróciłam z usg i niby wszystko OK wielka ulga ale mam pytanko , dzidziuś wg usg ma 10 tygodni 5 dni a według wielkości pęcherzyka ciaza jest o tydzień starsza ! Ma 11 tygodni i 4 dni - to spora różnica przecież , tez tak miałyście ? Wiec jakby dzidziuś patrząc na wielkość pęcherzyka jest za mały ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś ?

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tydzien roznicy wg mnie sie wyrowna :)
    ja mialam roznice 9dni ciaza mlodsza byla na usg niz z miesiaczki :)

6sutskjolve431gm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z miesiączki mam jeszcze wieksza różnice ( późne owulacje ) wiec to pomijając .. tylko dziwi mnie że dziecko wskazuje na inny wiek niż pęcherzyk ciążowy ..

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym etapie chyba masz juz serduszko i zarodek prawda? badz dobrej mysli :)

6sutskjolve431gm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam wiec jak mówię po prostu ten tydzień różnicy siedzi mi teraz w głowie ..

• Hatfe Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w klinice w ogóle już nie mierzą pęcherzyka. Odkąd jest zarodek, to tylko patrzą na crl i serce.

Droga po pierwszego Potwora;):
    2 poronienia
    1 cb
    3 inseminacje
    Pół ciąży w szpitalu
    Efekt: Zdrowa córka!!! :)))

Droga po drugiego Potwora:
    6 inseminacji
    I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
    2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
    3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ