Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jakich środków czystości (chemia domowa) używacie w ciąży? :)
Odpowiedz

Jakich środków czystości (chemia domowa) używacie w ciąży? :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pogubiona Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2025, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

Do tej pory używałam paru sprawdzonych produktów do sprzątania, ale z racji, że zapach jest tak silny, mąż nie może sprzątać, jak jestem w pobliżu :(

Ponadto, też chciałabym wrócić do obowiązków domowych i trochę go odciążyć.

W związku z tym mam pytanie, czym sprzątacie? Czy próbujecie jakichś domowych mieszanek z octem, czy może macie sprawdzone marki bezpieczne dla kobiet w ciąży? :)

Będę wdzięczna za podzielenie się Waszymi czyściochowymi polecajkami :)

PS> Płynu do płukania też już nie używamy tego, co dotychczas, bo automatycznie mnie mdli od tego zapachu ;)

👱38 🧔43 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
    14.12.25 - (37) Hello World! :) 2620g, 53cm

age.png
  • Foxy_Lady Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2025, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Ja sprzątam głównie octem.
    Fajne są tez produkty Frosch np dostępne w biedronce czy rossmanie.
    Sa tez ściereczki z nanosrebrem, wówczas tylko woda - mozna tym myc wszystko od szybko po fugi.
    Coraz więcej wychodzi produktów z naturalnym składem i certyfikatami.
    Dorób prania podobnie używam octu, olejków wterycznych i czasami do płukania i prania kupuje produkty z rossamana te certyfikowane 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ