Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jakich środków czystości (chemia domowa) używacie w ciąży? :)
Odpowiedz

Jakich środków czystości (chemia domowa) używacie w ciąży? :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pogubiona Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2025, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :)

Do tej pory używałam paru sprawdzonych produktów do sprzątania, ale z racji, że zapach jest tak silny, mąż nie może sprzątać, jak jestem w pobliżu :(

Ponadto, też chciałabym wrócić do obowiązków domowych i trochę go odciążyć.

W związku z tym mam pytanie, czym sprzątacie? Czy próbujecie jakichś domowych mieszanek z octem, czy może macie sprawdzone marki bezpieczne dla kobiet w ciąży? :)

Będę wdzięczna za podzielenie się Waszymi czyściochowymi polecajkami :)

PS> Płynu do płukania też już nie używamy tego, co dotychczas, bo automatycznie mnie mdli od tego zapachu ;)

👱38 🧔43 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
    14.12.25 - (37) Hello World! :) 2620g, 53cm

age.png
  • Foxy_Lady Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2025, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Ja sprzątam głównie octem.
    Fajne są tez produkty Frosch np dostępne w biedronce czy rossmanie.
    Sa tez ściereczki z nanosrebrem, wówczas tylko woda - mozna tym myc wszystko od szybko po fugi.
    Coraz więcej wychodzi produktów z naturalnym składem i certyfikatami.
    Dorób prania podobnie używam octu, olejków wterycznych i czasami do płukania i prania kupuje produkty z rossamana te certyfikowane 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ