X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jelenia góra , poród ! pomocy !!!
Odpowiedz

Jelenia góra , poród ! pomocy !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jest tu ktoś z Jeleniej Góry ? Ja miesiąc temu przeprowadziłam się z Łodzi do Jeleniej Góry do rodzinnego domu mojego faceta . Tu też znalazłam panią doktor Małgorzate Turkowską Regent :) I ona nie przyjmuje w szpitalu :/ I ona poleca poród w kamiennej górze ale odradza w Jeleniej ... Macie jakieś opinie ? Gdzie rodziłyście kobietki z Jeleniej Góry ? Ja jeszcze wspomnę że będę musiała miec CC

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem z JG, ale termin mam na styczeń. Napisz na stronie FB
    https://www.facebook.com/groups/278685105588517/

Tam udzielą Ci rad te, które juz rodziły albo bardziej znają szpital.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ