X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jelenia góra , poród ! pomocy !!!
Odpowiedz

Jelenia góra , poród ! pomocy !!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jest tu ktoś z Jeleniej Góry ? Ja miesiąc temu przeprowadziłam się z Łodzi do Jeleniej Góry do rodzinnego domu mojego faceta . Tu też znalazłam panią doktor Małgorzate Turkowską Regent :) I ona nie przyjmuje w szpitalu :/ I ona poleca poród w kamiennej górze ale odradza w Jeleniej ... Macie jakieś opinie ? Gdzie rodziłyście kobietki z Jeleniej Góry ? Ja jeszcze wspomnę że będę musiała miec CC

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem z JG, ale termin mam na styczeń. Napisz na stronie FB
    https://www.facebook.com/groups/278685105588517/

Tam udzielą Ci rad te, które juz rodziły albo bardziej znają szpital.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ