X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JUKKI
Odpowiedz

JUKKI

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Polaaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Ja właśnie dzisiaj odebrałam swój otulacz do fotelika, termin mam na 27.11. Taki zamówiłam:

https://jukki.pl/pl/p/Kocyk-do-fotelika-samochodowego-Plusz-ecru-i-Velvet-w-kolorze-butelkowej-zieleni-/3431?_gl=1*60dvxl*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdZP7R2A9LvSLK4CvhozhgMO9pLPSOeSGF82sDVZAJzLexoYjNRyP2BoC5aQQAvD_BwE

Chciałam podpytać czy ktoraś z Was go ma? Albo zna kogoś kto korzystał? Czy np dało się dobrze dociągnąć pasy? Bo słyszałam opinie, że jest on za gruby do fotelika, ale mi się wydaje, że takie zimowe zawsze będą troszeczkę grubsze.

Z góry dzięki za odpowiedź!

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ