X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kalendarz KidsFriend
Odpowiedz

kalendarz KidsFriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laya Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślicie, że po urodzeniu Waszych Maluszków korzystałybyście z kalendarza dotyczącego rozwoju dziecka, przyrostu wagi i wzrostu, porad na temat aktywności i diety mamy po narodzinach, itp.? Ja uważam, że to dobry pomysł, a jakie jest Wasze zdanie?

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłoby fajnie :-) A jest coś takiego?

• Laya Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie, może autorzy kalendarzy coś takiego stworzą

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no super by było :D
    ja na pewno bym coś takiego prowadziła, super sprawa :D
    może zrobimy listę wpiszą się na nie wszystkie chętne i napiszemy do admina z takim pomysłem :D

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też! Ja też! :)

Zajsonek lubi tę wiadomość

zrz69vvj69ave0jf.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ