X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kosmetyczka/kosmetolog w ciazy
Odpowiedz

Kosmetyczka/kosmetolog w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadzieja2018 Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy jest tu jakaś mamusia która pracuje w powyższym zawodzie? Ja jestem kosmetologiem i wykonuje bardzo dużo zabiegów na IPL +rf, mezoterapia bezigłowa, kawitacja, kwasy. Jest tu ktoś kto pracuje przy aparatach?

w4squgpj8vhcpzbo.png
    44dc serduszko bije dzidzia 4mm
    24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radziła bym zastanowić sie nad l4, praca z prądami nie jest wskazana...

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ