X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kosmetyczka mobilna -warszawa
Odpowiedz

kosmetyczka mobilna -warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, czy znacie moze jakies sprawdzone kosmetyczki z dojazdem do domu w Warszawie? Google wyrzuca,sporo wynikow, ale zawsze ktos sprawdzony jest lepszy. Z gory dzieki za namiary.

relgh371zv6v421k.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Mam jeden namiar, dziewczyna malowała mnie do ślubu, a do czego potrzebna:-)?

tb736iyeli5hckvm.png
  • K4lina Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam a co cie konkretnie interesuje? jakie zabiegi?

K
    Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
    Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

relggu1r5ize5xx5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ