Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kremy do depilacji
Odpowiedz

kremy do depilacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny używacie w ciąży kremy do depilacji?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Motylkowa1 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj poczytałam i wróciłam do kremu veet. W pierwszym trymestrze przeczekakam.

Nasza myszka jest już z nami
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak się zastanawiam, bo to jest wygodna forma golenia bez podrażnień, a mam problem ze skórą i maszynką to jest masakra ...

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kremy mogą podrażniać skórę (zwłaszcza w okresie ciąży jest ona bardzo wrażliwa). Jeśli koniecznie chcesz użyć kremu do depilacji bikini najlepiej wybrać ten do skóry wrażliwej.A po zastosowaniu warto użyć balsamu łagodzącego.
    a ja osobiście polecam produkty Veet.

Ollaala lubi tę wiadomość

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie miałaś uczulenia pi zastosowaniu veet? A w ogóle te kremy nie szkodzą dziecku?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was przed użyciem kremu konsultowała to ze swoim lekarzem? Zastanawiam się sama nad użyciem kremu ale wszyscy jakoś mi doradzają wskazując na zwykłą maszynkę dla kobiet w ciąży.

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pytałam się lekarza i właśnie dlatego się zastanawiam.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam tylko kremów do depilacji przez całą ciąze :)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:
    Ja używam tylko kremów do depilacji przez całą ciąze :)

Endzis jakich kremów używasz? używasz czy konsultowałaś to z lekarzem? No kurczę różne są opinie i już sama nie wiem...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ