Krwawienie - krwiak w ciąży
-
Dziś miałam krwawienie, dość mocne. Skrzepy też byly. Byłam na izbie przyjęć w szpitalu. Dziecko żyje, badanie ogólne wykazało że w porządku ale jest krwiak. W domu wymiotowalam mocno i znowu było krwawienie pewnie przez te wymioty też. To 7tc.czy któras z Was też miała takie krwawienia i udało się donosic ciążę? Bardzo się martwię.
-
nick nieaktualnyMoja ciąża z krwiakiem za 9 dni kończy 2 latka
Będzie dobrze, to się często zdarza (ja nawet miałam 2 krwiaki wtedy). Najmniejsze to brać dupka i jak najwięcej leżeć Mi po 5tyg nie było widać żadnego krwiaka, a też w 7tc miałam krwawienia/plamienia. -
w poniedz po tym krwawieniu na usg wyszło że dziecko żyje. Miałam czarne plamienia i podobno to normalne bo krwiak się oczyszcza. Mnie jednak martwi bardzo co innego. Od wtorku zniknęły mdłości, wczoraj trochę były i źle się czułam ale dziś i we wtorek prawie nic. Boję się że ciąża obumarla (czy objawy ciąży by ustaly w tak szybkim tempie? Nie wiem już co mam robić. Wizyta dopiero we wtorek
-
nick nieaktualnyBaylee wrote:w poniedz po tym krwawieniu na usg wyszło że dziecko żyje. Miałam czarne plamienia i podobno to normalne bo krwiak się oczyszcza. Mnie jednak martwi bardzo co innego. Od wtorku zniknęły mdłości, wczoraj trochę były i źle się czułam ale dziś i we wtorek prawie nic. Boję się że ciąża obumarla (czy objawy ciąży by ustaly w tak szybkim tempie? Nie wiem już co mam robić. Wizyta dopiero we wtorek
Moja wizyta też we wtorek.. I też miałam plamienie/krwawienie i to już dwa razy- ostatni raz tak się wystraszyłam że o 4 byliśmy na SOR A objawami się nie przejmuj bo hcg tak szybko nie spada... -