X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwiaczek
Odpowiedz

Krwiaczek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati01665 Nowa

Wysłany: 9 marca 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W srode dostałam.plamien leko brazowych jednak w czwartek miałam wizytę u ginekologa bu potwierdzić ciążę okazało się po badaniu usg ze zrobił się krwiaczek stąd to plamienie doktor powiedział ze jeśli się wchłonie to będzie ok jeśli.nie może być zagrożenie jestem w 6 tygodni ciąży i się martwię bo jeszcze nie ma akcji serca.. Lekarz przepisał luteine i kazał się oszczędzać czy któraś tak miała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 14:43

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam krwiaka od 7tc, też brałam leki i musiałam leżeć kilka tygodni. Wszystko dobrze się skończyło, urodziłam zdrowego synka, który ma już ponad 3 miesiące. Dużo odpoczywaj i się oszczędzaj a będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was;)

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • Osetta Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się. Wchłonie sie

• Osetta Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm http://forum.przewodnikmp.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:32

• Pati01665 Nowa

Wysłany: 10 marca 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trafiłam wczoraj do szpitala z bólem brzucha i krwawieniem brudna krwią z skrzepem.po usg nie było widać zbytnio pęcherzyka..dziś miałam powtórzone usg dopochwowowo i doktor widzi pecherzyk lecz rozmazany ze nie widać zarodka dokładnie..jestem zmartwienia bo nie ma dobrych rokowań u mojego ginekologa było widać dokładnie pecherzyk i zarodek 😢jestem załamana co będzie dalej

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też leżałam w szpitalu w 7tc. Trafiłam tam z silnym krwawieniem i bólem brzucha. Przy przyjęciu a bez badania usg lekarka powiedziała do mnie wprost: z tego nic nie będzie. Przez 3 dni nawet nie miałam zrobionego usg, leżałam i zastanawiałam się czy mój maluszek żyje. Bądź dobrej myśli, w szpitalach jakość sprzętu niestety pozostawia wiele do życzenia. Powodzenia!!!

Rudzik1 lubi tę wiadomość

dqpr3e5egbs5bec7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ