Krwiaczek
-
W srode dostałam.plamien leko brazowych jednak w czwartek miałam wizytę u ginekologa bu potwierdzić ciążę okazało się po badaniu usg ze zrobił się krwiaczek stąd to plamienie doktor powiedział ze jeśli się wchłonie to będzie ok jeśli.nie może być zagrożenie jestem w 6 tygodni ciąży i się martwię bo jeszcze nie ma akcji serca.. Lekarz przepisał luteine i kazał się oszczędzać czy któraś tak miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 14:43
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:32
-
Trafiłam wczoraj do szpitala z bólem brzucha i krwawieniem brudna krwią z skrzepem.po usg nie było widać zbytnio pęcherzyka..dziś miałam powtórzone usg dopochwowowo i doktor widzi pecherzyk lecz rozmazany ze nie widać zarodka dokładnie..jestem zmartwienia bo nie ma dobrych rokowań u mojego ginekologa było widać dokładnie pecherzyk i zarodek 😢jestem załamana co będzie dalej
-
Ja też leżałam w szpitalu w 7tc. Trafiłam tam z silnym krwawieniem i bólem brzucha. Przy przyjęciu a bez badania usg lekarka powiedziała do mnie wprost: z tego nic nie będzie. Przez 3 dni nawet nie miałam zrobionego usg, leżałam i zastanawiałam się czy mój maluszek żyje. Bądź dobrej myśli, w szpitalach jakość sprzętu niestety pozostawia wiele do życzenia. Powodzenia!!!
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-