X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwiak podkosmówkowy 6t + 2
Odpowiedz

Krwiak podkosmówkowy 6t + 2

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula311 Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    W sobotę plamilam na brązowo..przez 2 dni.
    Pojechałam na IP pęcherzyk był.
    Wczoraj byłam u mojego lekarza i pojawił się już zarodek ale stwierdził oddzielanie kosmówki 12 x 2 mm.
    Zwiększył mi ilości progesteronu...za tydzień znów wizyta.
    Czy któraś miała taką sytuację i skończyło się dobrze?

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2024, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w dwóch miejscach większe 17x32 mm, ale na późniejszym trochę etapie 8-9 tydzień. Najpierw plamiłam, potem okazało się, że oprócz odwarstwiania jest krwiak. Jak się opróżnił leciała ze mnie żywa krew, trafiłam do szpitala. Dostałam progesteron, cyklonaminę i nakaz leżenia (mogłam wstawać tylko do wc). W sumie leżałam 3 miesiące. To było w 2018 roku, dzisiaj synek chodzi już do przedszkola 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
  • zuzix Nowa

Wysłany: 16 grudnia 2024, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według USG jestem w 7 tygodniu. Mam odwarstwienie kosmówki na dużej części w kształcie księżyca - krwiaka.
    Nie krwawię. Czy ktoś miał dużego krwiaka i nie krwawił?

• AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2024, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzix wrote:
    Według USG jestem w 7 tygodniu. Mam odwarstwienie kosmówki na dużej części w kształcie księżyca - krwiaka.
    Ja miałam krwiaka bez krwawień. Teraz jest ok :)

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2024, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzix wrote:

Kosmowka odwarstwaiała mi się na 2/3 powierzchni - nie krwawiłam, łożysko po 3 mcu uformowało się prawidłowo i nie bylo juz żadnych problemów z ciążą. Synek w przyszłym roku kończy 7 lat :)

Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2024, 21:20

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ