Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne którego dc test wiarygodny?
Odpowiedz

którego dc test wiarygodny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam też cykle 28 dniowe. U mnie test pozytywny wyszedł 13 dpo z tym że ja dokładnie wiedziałam kiedy mam owulkę ( testy owu+ minitoringi u gina+ zastrzyk na pękanie pęcherzyków). Spodziewałam się że mogę byc w ciąży bo się o nią starałam choc jak co miesiąc wątpiłam w pozytyw bo nie wychodziło nam przez 3 lata...też mi tempka spadła i myślałam że znowu nic z tego a okazało się że to był spadek implantacyjny ( 10 dpo) a plamienia nie miałam za to miałam bóle jak na @ na kilka dni przed jej terminem który minął dopiero jakiś tydzień po pozytywnym teście :) Trzymam kciuki za Ciebie, nie poddawaj się, na pewno się uda !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:24

relgh371ssmqv4f3.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile sliwa :) dzis przez pare godzin czulam jakby klucie macicy. Piersi mnie nie bola. Dziewczyny mowili ze wedlug mojego wykresu owulacje mialam ok 9 lutego. Wiec czy mozliwe jest zajesxie w ciaze jesli wspolzylismy 5 lutego? Gdzies wyczytalam ze stosunek miedzy 72h a 12h godzin przed owulacja dake najwieksze szanse na poczecie

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug kalendarzyka @ ma byc 19 lutego. Narazie zadnych objawow zapowiadajacych @ ani zapowiadajacych fasolke... jedynie ten dzisiejszy bol podbrzusza. WcOraj i dzis temp 36,6. Jesli znow nix nie wyjdzie zakupie testy owulacyjne :)

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ