X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne którego dc test wiarygodny?
Odpowiedz

którego dc test wiarygodny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam też cykle 28 dniowe. U mnie test pozytywny wyszedł 13 dpo z tym że ja dokładnie wiedziałam kiedy mam owulkę ( testy owu+ minitoringi u gina+ zastrzyk na pękanie pęcherzyków). Spodziewałam się że mogę byc w ciąży bo się o nią starałam choc jak co miesiąc wątpiłam w pozytyw bo nie wychodziło nam przez 3 lata...też mi tempka spadła i myślałam że znowu nic z tego a okazało się że to był spadek implantacyjny ( 10 dpo) a plamienia nie miałam za to miałam bóle jak na @ na kilka dni przed jej terminem który minął dopiero jakiś tydzień po pozytywnym teście :) Trzymam kciuki za Ciebie, nie poddawaj się, na pewno się uda !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:24

relgh371ssmqv4f3.png
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile sliwa :) dzis przez pare godzin czulam jakby klucie macicy. Piersi mnie nie bola. Dziewczyny mowili ze wedlug mojego wykresu owulacje mialam ok 9 lutego. Wiec czy mozliwe jest zajesxie w ciaze jesli wspolzylismy 5 lutego? Gdzies wyczytalam ze stosunek miedzy 72h a 12h godzin przed owulacja dake najwieksze szanse na poczecie

:)
  • assialbnn Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug kalendarzyka @ ma byc 19 lutego. Narazie zadnych objawow zapowiadajacych @ ani zapowiadajacych fasolke... jedynie ten dzisiejszy bol podbrzusza. WcOraj i dzis temp 36,6. Jesli znow nix nie wyjdzie zakupie testy owulacyjne :)

:)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ