Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne którego dc test wiarygodny?
Odpowiedz

którego dc test wiarygodny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam też cykle 28 dniowe. U mnie test pozytywny wyszedł 13 dpo z tym że ja dokładnie wiedziałam kiedy mam owulkę ( testy owu+ minitoringi u gina+ zastrzyk na pękanie pęcherzyków). Spodziewałam się że mogę byc w ciąży bo się o nią starałam choc jak co miesiąc wątpiłam w pozytyw bo nie wychodziło nam przez 3 lata...też mi tempka spadła i myślałam że znowu nic z tego a okazało się że to był spadek implantacyjny ( 10 dpo) a plamienia nie miałam za to miałam bóle jak na @ na kilka dni przed jej terminem który minął dopiero jakiś tydzień po pozytywnym teście :) Trzymam kciuki za Ciebie, nie poddawaj się, na pewno się uda !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 18:24

relgh371ssmqv4f3.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile sliwa :) dzis przez pare godzin czulam jakby klucie macicy. Piersi mnie nie bola. Dziewczyny mowili ze wedlug mojego wykresu owulacje mialam ok 9 lutego. Wiec czy mozliwe jest zajesxie w ciaze jesli wspolzylismy 5 lutego? Gdzies wyczytalam ze stosunek miedzy 72h a 12h godzin przed owulacja dake najwieksze szanse na poczecie

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug kalendarzyka @ ma byc 19 lutego. Narazie zadnych objawow zapowiadajacych @ ani zapowiadajacych fasolke... jedynie ten dzisiejszy bol podbrzusza. WcOraj i dzis temp 36,6. Jesli znow nix nie wyjdzie zakupie testy owulacyjne :)

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ