X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kurs kwalifikacyjny podczas urlopu macierzyńskiego
Odpowiedz

kurs kwalifikacyjny podczas urlopu macierzyńskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest możliwe odbycie kursu kwalifikacyjnego podczas urlopu macierzynskiego? nadmienie ze nie wysyla mnie na to pracodawca, chce isc sama, sama place, taki kurs trwa ok rok i trzeba odbyc tez praktyki. Nigdzie nie moge znalesc w internecie czy sa przeciwskazania, nie chce miec jakis problemów z macierzynskim

74di4z17q2rryrdy.png
  • appee Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na macierzyńskim z tego co ja się orientowałam można chodzić na kursy, szkolenia, studia, itp, pracować na umowę o dzieło i zlecenie. Gorzej ze zwolnieniem lekarskim w ciąży - wtedy nie wolno nic z tych rzeczy...

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za informacje:-]

74di4z17q2rryrdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ