X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kurs kwalifikacyjny podczas urlopu macierzyńskiego
Odpowiedz

kurs kwalifikacyjny podczas urlopu macierzyńskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest możliwe odbycie kursu kwalifikacyjnego podczas urlopu macierzynskiego? nadmienie ze nie wysyla mnie na to pracodawca, chce isc sama, sama place, taki kurs trwa ok rok i trzeba odbyc tez praktyki. Nigdzie nie moge znalesc w internecie czy sa przeciwskazania, nie chce miec jakis problemów z macierzynskim

74di4z17q2rryrdy.png
  • appee Ekspertka

Wysłany: 18 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na macierzyńskim z tego co ja się orientowałam można chodzić na kursy, szkolenia, studia, itp, pracować na umowę o dzieło i zlecenie. Gorzej ze zwolnieniem lekarskim w ciąży - wtedy nie wolno nic z tych rzeczy...

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za informacje:-]

74di4z17q2rryrdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ