Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Leczenie zębów
Odpowiedz

Leczenie zębów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Pauliną Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2024, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM MAM PYTANKO CZY LECZENIE KANAŁOWE BOLI A JESTEM W 6 MIESIĄCU I MUSZE MIEĆ A DO TEGO MAM DENTOFOBIE?

• Pauliną Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2024, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIGDY NIE MIAŁAM KANAŁOWEGO ROBIONEGO A I TAK SIĘ PANICZNIE BOJĘ BO MAM TO Z DZIECIŃSTWA URAZ I NO DLA TEGO PYTAM JAK DENTYSTKA MI JUZ ZACZYNA BOROWAĆ TO SKACZĘ NA FOTELU

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2024, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliną wrote:
    WITAM MAM PYTANKO CZY LECZENIE KANAŁOWE BOLI A JESTEM W 6 MIESIĄCU I MUSZE MIEĆ A DO TEGO MAM DENTOFOBIE?

Co chcesz usłyszeć ? Prawdę czy kłamstwo?
    Jeżeli przy zwykły borowaniu skaczesz na fotelu to niestety ale kanałówka jest level 100 nad borowaniem.
    Dobre znieczulenie i nie powinno boleć ale jak masz dentofobie to napewno ból fantomowy Ciebie złapie i może być różnie.

👩🏻 35 & 👨‍🦱 43

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2024, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy. Jeśli ząb jest już martwy i/lub dobrze zatruty to nie boli, ale znieczulenie w ciąży jest bezpieczne, więc bierzesz je i nic nie czujesz. Jedyny dyskomfort to lekkie szarpanie głową podczas zabiegu, bol szczęki o długotrwałego rozwarcia czy ból głowy w miejscu podparcia, a fotel, bo zabieg trochę czasu trwa. Powodzenia, chwila nieprzyjemności i Ty i dziadziuś będziecie bezpieczni 🙂

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ