Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lekarz Poznań NFZ
Odpowiedz

Lekarz Poznań NFZ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominisia1995 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, szukam dobrego lekarza do prowadzenia ciąży na NFZ w Poznaniu

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia1995 wrote:

Katarzyna Kawka Paciorkowska Polna są również inni ale Pani dr Katarzyny jestem pewna w 100% i polecam .Poradnia na Lutyckiej zaszły zmiany kadrowe niestety nie wiem jak z lekarzami i Plac Spiski Dr Gruszczyńska Losy

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    Maj 2026 CC Staś
    2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nie Poznan ale blisko - Rokietnica Rokmed. Dr Przemysław Szkudlinski prowadził moją ciążę, bardzo miły lekarz a gabinet jest ten sam w którym przyjmuje prywatnie, więc jest bardzo ładny, zadbany, nowoczesny.
    W sumie dr Szkudlinski przyjmuje też w Poznaniu, nie pamiętam dokładnie gdzie ale byłam też tam raz na wizycie - gabinet też okej ale nie jest to to samo co w Rokietnicy no i sprzęt troszkę gorszy

18.11.2023 ⏸️
    07.2024 👧🏻 🩷

01.2026 ⏸️
    02.2026 🕊️💔

08.05.2026 ⏸️

preg.png
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia1995 wrote:
    Osobiście nie korzystałam ale dużo poleceń od koleżanek Pani dr Kawka na NFZ jedyny minus kolejki oczekiwania na wizyte w poradni na Polnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:23

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
  • Dominisia1995 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kolejna osoba poleca dr Kawkę no ale niestety terminy faktycznie odległe. Nawet prywatnie 😅

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia1995 wrote:
    Już kolejna osoba poleca dr Kawkę no ale niestety terminy faktycznie odległe. Nawet prywatnie 😅

Z ciekawości zobaczyłam faktycznie połowa sierpnia pewnie jakiś urlop .Na NFZ niestety nie pomogę ale w razie w mogę polecić prywatnie zmieniłam po dwóch ciążach i polecam z czystym sumieniem

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ