Lekarz w Poznaniu prośba o pomoc
-
Cześć Dziewczyny,
Czy któraś z Was może polecić mi lekarza z Poznania, który pracuje w szpitalu na Polnej lub Świętej Rodzinie.
Czy w ogóle przy wyborze lekarza istotne było dla Was czy lekarz pracuje w szpitalu w którym będziecie rodziły?
Mam mętlik w głowie, byłam na dwóch wizytach prywatnych u lekarki która niestety nie miała dla mnie czasu, wszystko na szybko, ja w stresie, nie miałam czasu tak zwyczajnie zapytać o jakieś obawy wątpliwości.
Będę wdzięczna za pomoc.
ps. Jestem w 11 tygodniu ciąży. -
ja mialam dr Bieganska z Polnej
ma gabinet na gorczyczewskiego, rzut beretem od polnej i super ciaze prowadzi, chucha na zimne
mysmy byli po klopotach plus spore nadcisnienie
jej pieczatka mysle ze miala znaczenie na przyjeciu do szpitala,wywiadzie porodzie bo wszyscy zacieszali ze dr Bieganska :--))
obslugiwali nas inni lekarze i jestesmy zadowoleni bardzo z opieki a co najwaz dziecko wyciagneli ok szybko proznociagiem bo sie przyblokowala w kanale, takze z mego doswiadczenia tam sa fachowcy
jest watek poznanski dalej na str forum i tam sa inni lekarze tez wymienieni przez poz mamy
na pewno kogos ok znajdziesz ;--)) -
Limerikowo wrote:ja mialam dr Bieganska z Polnej
ma gabinet na gorczyczewskiego, rzut beretem od polnej i super ciaze prowadzi, chucha na zimne
mysmy byli po klopotach plus spore nadcisnienie
jej pieczatka mysle ze miala znaczenie na przyjeciu do szpitala,wywiadzie porodzie bo wszyscy zacieszali ze dr Bieganska :--))
obslugiwali nas inni lekarze i jestesmy zadowoleni bardzo z opieki a co najwaz dziecko wyciagneli ok szybko proznociagiem bo sie przyblokowala w kanale, takze z mego doswiadczenia tam sa fachowcy
jest watek poznanski dalej na str forum i tam sa inni lekarze tez wymienieni przez poz mamy
na pewno kogos ok znajdziesz ;--))
dziękuję, czyli z tego co czytam duze znaczenie ma to że jednak lekarz w danym szpitalu pracuje, i tak jak czytam to jednak Polna wygrywa.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja mogę polecić dr połczyńska-kaniak, która przyjmuje w Neomedica prywatnie w poznaniu, a ogólnie pracuje na polnej. Miałam komplikacje na koniec ciąży, starzejace się łożysko i dzięki skierowaniu od tej pani dr późnym wieczorem zostałam w trybie pilnym przyjęta na oddział mimo braku miejsc. Gorąco polecam !!!!
-