X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lekarz w Poznaniu prośba o pomoc
Odpowiedz

Lekarz w Poznaniu prośba o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Czy któraś z Was może polecić mi lekarza z Poznania, który pracuje w szpitalu na Polnej lub Świętej Rodzinie.
    Czy w ogóle przy wyborze lekarza istotne było dla Was czy lekarz pracuje w szpitalu w którym będziecie rodziły?
    Mam mętlik w głowie, byłam na dwóch wizytach prywatnych u lekarki która niestety nie miała dla mnie czasu, wszystko na szybko, ja w stresie, nie miałam czasu tak zwyczajnie zapytać o jakieś obawy wątpliwości.
    Będę wdzięczna za pomoc.
    ps. Jestem w 11 tygodniu ciąży.

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam dr Bieganska z Polnej
    ma gabinet na gorczyczewskiego, rzut beretem od polnej i super ciaze prowadzi, chucha na zimne

mysmy byli po klopotach plus spore nadcisnienie

jej pieczatka mysle ze miala znaczenie na przyjeciu do szpitala,wywiadzie porodzie bo wszyscy zacieszali ze dr Bieganska :--))

obslugiwali nas inni lekarze i jestesmy zadowoleni bardzo z opieki a co najwaz dziecko wyciagneli ok szybko proznociagiem bo sie przyblokowala w kanale, takze z mego doswiadczenia tam sa fachowcy

jest watek poznanski dalej na str forum i tam sa inni lekarze tez wymienieni przez poz mamy
    na pewno kogos ok znajdziesz ;--))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    ja mialam dr Bieganska z Polnej
    ma gabinet na gorczyczewskiego, rzut beretem od polnej i super ciaze prowadzi, chucha na zimne

mysmy byli po klopotach plus spore nadcisnienie

jej pieczatka mysle ze miala znaczenie na przyjeciu do szpitala,wywiadzie porodzie bo wszyscy zacieszali ze dr Bieganska :--))

obslugiwali nas inni lekarze i jestesmy zadowoleni bardzo z opieki a co najwaz dziecko wyciagneli ok szybko proznociagiem bo sie przyblokowala w kanale, takze z mego doswiadczenia tam sa fachowcy

jest watek poznanski dalej na str forum i tam sa inni lekarze tez wymienieni przez poz mamy
    na pewno kogos ok znajdziesz ;--))

dziękuję, czyli z tego co czytam duze znaczenie ma to że jednak lekarz w danym szpitalu pracuje, i tak jak czytam to jednak Polna wygrywa.

Limerikowo lubi tę wiadomość

km5se6ydvkshe5ag.png
  • mikulka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić dr połczyńska-kaniak, która przyjmuje w Neomedica prywatnie w poznaniu, a ogólnie pracuje na polnej. Miałam komplikacje na koniec ciąży, starzejace się łożysko i dzięki skierowaniu od tej pani dr późnym wieczorem zostałam w trybie pilnym przyjęta na oddział mimo braku miejsc. Gorąco polecam !!!! :-)

tb73e6ydzfb83uo0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ