SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lekkie bóle podbrzusza 2 trymestr
Odpowiedz

Lekkie bóle podbrzusza 2 trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paul6723 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2025, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny czy w też macie tak że od czasu do czasu lekko boli was podbrzusze jak by lekko okresowe takie napięcie rozciągania? Czy mam się czym martwić? Wizytę mam we wtorek .... jutro zaczynam 16 tydzień.

• sofiz Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2025, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to normalne, macica się powiększa i więzadła się rozciągają :)

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań

age.png
  • promykk Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2025, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paul6723 wrote:
    Czesc dziewczyny czy w też macie tak że od czasu do czasu lekko boli was podbrzusze jak by lekko okresowe takie napięcie rozciągania? Czy mam się czym martwić? Wizytę mam we wtorek .... jutro zaczynam 16 tydzień.
    U mnie na wieczór pojawiały się lekkie bóle i gin mówił, że to normalne, bo jelita wypełnione i co raz ciaśniej się robi w 2 trym., macica zaczyna sciskać pozostałe organy.

Teraz często czuję ciągnięcie od kości biodrowej i tam znajduje się więzadło obłe, który jest intensywnie rozciągane. :)

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ