Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Kamax9 Autorytet

Wysłany: 12 marca, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dosia_24 wrote:
    Ja czasami się zastanawiam czy to ta linia czy to się "odbija" ten pionowy szew z leginsów 😂
    Haha, ja dzisiaj miałam dresy a nie legginsy i też widzę ta linie więc to chyba nie szew 😄😅

Starania od 06.2022
    Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
    Listopad 2023- ciąża biochemiczna
    Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
    21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻

6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
    19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
    31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
    22.01 198 g 💪
    13.02 badania połówkowe- wszystko wzorowo. 377g cudnego chłopca 💙
    05.03 650g ❣️
    preg.png
  • szona Autorytet

Wysłany: 12 marca, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optymistka90 wrote:
    No ja ostatnie dni miałam dyskotekę a dziś bardzo mało, prawie wcale. Nie powiem że mnie to nie stresuje mimo że wiem że tak może być to i tak jakoś podświadomie o tym myślę i wyczekuje.

Myślę, że maluch odwrócił się do Twojego brzucha plecami - rączki i nóżki ma odwrócone w stronę Twoich wnętrzności (booooze nie wiem jak to opisać XD) i dlatego zdecydowanie mniej czujesz, albo wręcz wcale. Na pewno wszystko jest dobrze!

age.png

preg.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • wave533 Koleżanka

Wysłany: 12 marca, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelberry wrote:
    Melduję się po połówkowych. Potwierdziła się dziewczynka 🩷 Ogólnie wszystko w normie, tylko jest trochę drobniejsza, waży 350g, pani doktor mówiła, że do obserwacji, ale widząc mnie i męża stwierdziła, że może być po prostu drobniejsza po nas.

Kupiliśmy też wózek i łupinę... Padło na Roan Ivi 2.0 i Maxi Cosi Pebble Pro2 z bazą obrotową. Jeszcze byśmy nie kupowali, ale tak jak ostrzegałyście, czas oczekiwania na wózek 10 tygodni 🙈

Ze szczepionką cudowna wiadomość, mam nadzieję, że uda się skorzystać 😍

O w końcu ktoś wybrał roana :) jaki kolor kupiliście i ile was wyniósł jeżeli można wiedzieć? My ciągle wahamy się czy sesame czy tea leaf. Nie zamawiam na razie bo są dostępne od ręki a obserwuje ceny.

05.2024 początek starań 06.2024 ⏸️
    08.2024 zabieg 10t 💔 chybione (6t+1d) crl 0,5
    10.2024 początek starań 11.2024 ⏸️
    06.12 crl 0,94 ❤️12.12 crl 1,46, 20.12 crl 2,49, 09.01 crl 6, 23.01 crl 8,24, 17.02 257,5g 💙
    13.03 połówkowe

Mutacja MTHFR c.1298C A>C w układzie homozygotycznym oraz mutacja c.-820_-817G w genie PAI-1 w układzie homozygotycznym

Clexane 0,4 acard 75 prowadzę prywatnie i na nfz

preg.png
‹‹ 747 748 749 750 751
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ