💚LISTOPAD 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:U mnie aż tak nie widać - ma się ten tłuszczyk na brzuchu - ale też dużo wyżej już jest. Na połówkowych masakra jak mi po żołądku i pod żebrami już jeździł żeby z ktorejś tak strony zobaczyć. Czuć już też ją nie raz mega wysoko.
No i niestety zgaga już codziennie dokucza, szczególnie wieczorem jak się do łóżka kładę.
Może chłopcy siedzą niżej? 🤣 -
beamyx wrote:A ja dziewczyny pojechałam z krwawieniem na IP. Nie wiedzą skąd, może pękło naczynko.
beamyx lubi tę wiadomość
-
Beza27 wrote:Serio? To tylko u mnie dalej jest gdzieś w podbrzuszu? Na połowkowych jeździł mi nad spojeniem, kazał mi obniżyć ubranie, bo nie mógł się tam dostać 🤷🏻♀️ ruchy czuję też bardzo nisko
Może chłopcy siedzą niżej? 🤣 -
Beza27 wrote:Serio? To tylko u mnie dalej jest gdzieś w podbrzuszu? Na połowkowych jeździł mi nad spojeniem, kazał mi obniżyć ubranie, bo nie mógł się tam dostać 🤷🏻♀️ ruchy czuję też bardzo nisko
Może chłopcy siedzą niżej? 🤣
A tak z ciekawości masz "ukryty" brzuch czy bardziej wystający? Bo u mnie wszystko kisi się w środku i już wiem że tam ostre przemeblowanie się robi🤣 -
Simons_cat wrote:Mój też się nie krył z tym, co ma między nogami 🤭 Już w 12 tygodniu lekarka podała płeć i nic się nie zmieniło. 😁
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
No i dzień dobry w skończonym 21tc😁 jak dla mniej jeszcze tak 17 i może się rodzić🤣 tym bardziej że i tak ma te kilka dni do przodu. Może się załapiemy jeszcze na październik i jakąś piękną, ciepłą jesień😁
Olaa..32, castaway lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Mi lekarz też we wszystkich ciążach na prenatalnych mówił i nigdy się nie pomylił. Ja podziwiam bo przecież to takie maluchy że te narządy to już w ogóle mikroskopijne są🤣
-
futuremama wrote:No i dzień dobry w skończonym 21tc😁 jak dla mniej jeszcze tak 17 i może się rodzić🤣 tym bardziej że i tak ma te kilka dni do przodu. Może się załapiemy jeszcze na październik i jakąś piękną, ciepłą jesień😁
-
Olaa..32 wrote:Ja też coś czuję, że mogę urodzić wcześniej, byle by nie 1 listopada 🤣
No jakoś tą data kompletnie mi nie leży🤣 -
Beamyx a z dzidziusiem wszystko dobrze?
Futuremama chyba wystający 😅 nie wiem czy jestem w stanie to określić -
Beza ja w sumie też nie wiem🤣 ale jakdziewczyny miały bardziej wystające to mniej jakoś na zgagi narzekały itd. Więc może macica jakoś inaczej się układa, nie mam pojęcia🤣
Młody był duży ale brzuszek jakby bardziej schowany to żebra jeszcze pół roku po porodzie mnie bolały, a po porodzie to się czułam jakbym nic w środku nie miała. Kręgosłup totalnie stracił wsparcie, wszystko potem na swoje miejsce wracało🤣 -
Dziewczyny a składałyście już deklarację o położną? Bo ja kompletnie nie wiem jak to wygląda i jak się za to zabrać, czytałam, że położna przysługuje już od 21 tygodnia i nie wiem czy składać teraz czy może bliżej porodu dopiero 🤷🏽♀️
-
Ja właśnie na dniach zmieniałam położną. Wcześniej miałam przypisaną położną z automatu w przychodni, do której należę. Nie podobało mi się jednak jej zlewcze nastawienie.
Znalazłam więc taką, do której bez problemu mogę przychodzić co tydzień i jeszcze dodatkowo prowadzi szkołę rodzenia.
Ola, masz profil zaufany? Zaloguj się na pacjent.gov i sprawdź, jaką masz przypisaną położną (jeśli masz) i skontaktuj się z nią. A jeśli coś Ci w niej nie podejdzie, zmień na jakąś inną.futuremama, castaway, Minion91 lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
alauda wrote:Ja właśnie na dniach zmieniałam położną. Wcześniej miałam przypisaną położną z automatu w przychodni, do której należę. Nie podobało mi się jednak jej zlewcze nastawienie.
Znalazłam więc taką, do której bez problemu mogę przychodzić co tydzień i jeszcze dodatkowo prowadzi szkołę rodzenia.
Ola, masz profil zaufany? Zaloguj się na pacjent.gov i sprawdź, jaką masz przypisaną położną (jeśli masz) i skontaktuj się z nią. A jeśli coś Ci w niej nie podejdzie, zmień na jakąś inną. -
Olaa..32 wrote:Mam profil zaufany i właśnie widziałam tam, która położna jest przepisana i przez ten profil też mogę złożyć deklarację i nie wiem właśnie czy już mogę składać czy dopiero później