X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam termin na koniec listopada. Troszkę przeszłam bo 5 miesięcy temu miała operację na ciąże pozamaciczną. Na szczęście nie usunęli jajowodu . Teraz po wielkich stresach związanych w zajście w ciąże a okres miałam ostatni 12,02,2014 mam widoczny pęcherzyk o wielkości 8,20 MM ale jeszcze nie widać zarodka ( następne moje zmartwienie ). Następną wizytę mam dopiero za tydzień i muszę czekać . POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:41

MARTA
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wszystkie są na drugim wątku Listopadówki 2014! Chodź do nas!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ