X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam termin na koniec listopada. Troszkę przeszłam bo 5 miesięcy temu miała operację na ciąże pozamaciczną. Na szczęście nie usunęli jajowodu . Teraz po wielkich stresach związanych w zajście w ciąże a okres miałam ostatni 12,02,2014 mam widoczny pęcherzyk o wielkości 8,20 MM ale jeszcze nie widać zarodka ( następne moje zmartwienie ). Następną wizytę mam dopiero za tydzień i muszę czekać . POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:41

MARTA
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wszystkie są na drugim wątku Listopadówki 2014! Chodź do nas!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ