X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam termin na koniec listopada. Troszkę przeszłam bo 5 miesięcy temu miała operację na ciąże pozamaciczną. Na szczęście nie usunęli jajowodu . Teraz po wielkich stresach związanych w zajście w ciąże a okres miałam ostatni 12,02,2014 mam widoczny pęcherzyk o wielkości 8,20 MM ale jeszcze nie widać zarodka ( następne moje zmartwienie ). Następną wizytę mam dopiero za tydzień i muszę czekać . POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:41

MARTA
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wszystkie są na drugim wątku Listopadówki 2014! Chodź do nas!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ