X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LISTOPAD 2014 Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam termin na koniec listopada. Troszkę przeszłam bo 5 miesięcy temu miała operację na ciąże pozamaciczną. Na szczęście nie usunęli jajowodu . Teraz po wielkich stresach związanych w zajście w ciąże a okres miałam ostatni 12,02,2014 mam widoczny pęcherzyk o wielkości 8,20 MM ale jeszcze nie widać zarodka ( następne moje zmartwienie ). Następną wizytę mam dopiero za tydzień i muszę czekać . POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 13:41

MARTA
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wszystkie są na drugim wątku Listopadówki 2014! Chodź do nas!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ