X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LittleMe trymestr 2 i 3 Healthlabs
Odpowiedz

LittleMe trymestr 2 i 3 Healthlabs

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulik1507 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2024, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    mam do zaoferowania 4 nie otwarte opakowania wtamin dla kobiet w 2 i 3 trymestrze ciąży i karmiących piersią LittleMe trymestr 2 i 3 z Healthlabs. Nie było mi dane ich rozpocząć 💔 ale mam nadzieję, że komuś posłużą. Jest to zapas na 4 m-ce. Cena za całość: 400 zł + kw na mój koszt. Data ważności: 09.2025.
    Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu: [email protected]

Magdalenabc lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ