Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne --LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)
Odpowiedz

--LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki! która z Was wybrała już szpital do porodu? Czym się kierowałyście? Ja mam termin wg. Lekarzy na 2.2.2015, choć tutaj po obliczeniu - 30.01.2015. Można powiedzieć, że przełom stycznia/lutego :)
    Jestem umówiona na 1 wizytę u lekarza, który ma dyżury na Parkitce, zastanawiam się natomiast nad Mickiewiczem...Co Wy na to?

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220.html watek podobnej tematyki ostnieje ;p

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Częstochowy poszukuję Ciężarówek. Niestety, nie było wątku dla dziewczyn z Cz-wy, rodzących w lutym. Choć temat podobny, jednak skupiający konkretne osoby- pozdrawiam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ