X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne --LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)
Odpowiedz

--LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki! która z Was wybrała już szpital do porodu? Czym się kierowałyście? Ja mam termin wg. Lekarzy na 2.2.2015, choć tutaj po obliczeniu - 30.01.2015. Można powiedzieć, że przełom stycznia/lutego :)
    Jestem umówiona na 1 wizytę u lekarza, który ma dyżury na Parkitce, zastanawiam się natomiast nad Mickiewiczem...Co Wy na to?

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220.html watek podobnej tematyki ostnieje ;p

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Częstochowy poszukuję Ciężarówek. Niestety, nie było wątku dla dziewczyn z Cz-wy, rodzących w lutym. Choć temat podobny, jednak skupiający konkretne osoby- pozdrawiam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ