X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne --LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)
Odpowiedz

--LUTOWE MAMUSIE 2015--Częstochowa i okolice ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki! która z Was wybrała już szpital do porodu? Czym się kierowałyście? Ja mam termin wg. Lekarzy na 2.2.2015, choć tutaj po obliczeniu - 30.01.2015. Można powiedzieć, że przełom stycznia/lutego :)
    Jestem umówiona na 1 wizytę u lekarza, który ma dyżury na Parkitce, zastanawiam się natomiast nad Mickiewiczem...Co Wy na to?

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220.html watek podobnej tematyki ostnieje ;p

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Częstochowy poszukuję Ciężarówek. Niestety, nie było wątku dla dziewczyn z Cz-wy, rodzących w lutym. Choć temat podobny, jednak skupiający konkretne osoby- pozdrawiam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ