MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
My kupiliśmy materac lateks-pianka. Pani w Askot mówiła nam, że z tymi matetacami to różnie jest. Jednym nie pasuje gryka-kokos bo gdzieś słyszeli, że legna się robaki 😳 A z drugiej strony, ze jak kupi się lateksowy i okaże się, że dziecko jest uczulone na lateks to też klops 🤷♀️
Ja juz mam wszystkie ubranka, pieluszki i posciele poprane i poprasowane 😊 ale ja lubię prasowac więc dla mnie to przyjemność 😁 musiałam tylko obniżyć deskę i krzesełko wziąść 🙃 A tak to zostały mi tylko do prania takie grubsze rzeczy typu kokon, kołdry, poduszka ale to czekam, aż będzie ładna pogoda żeby mi wyschlo na słoneczku 🙂 i ewentualnie jak coś z ciuszkow dokupie to na bieżąco będę prać i prasowac 🙂 chociaż mówiłam sobie, że już nic nie kupuje to i tak nie mogę się powstrzymać i już z trzy razy byłam na zakupach w sklepach na działach niemowlęcych 😉🙈 -
Ja dzisiaj kupiłam płyń do prania i płukania 🙈 zamierzam niedługo zacząć prac 🙈 naraxie nie mogę się coś zebrać. Dzisiaj wyciągnęłam liste do szpitala, którą robiłam w ciąży z synkiem i w ogóle nie mogłam się jakoś skupić i nie wiem czy mi czegoś brakuje czy wszystko msm
-
mała_ruda wrote:Młody w brzuchu szaleje a ja wspominam. Dokładnie 3 lata temu leżałam na sali porodowej. 13 marca o 1.25 pojawił się na świecie mój starszak 🥰
Super są te wspomnienia ja za 3 tygodnie będę świętować 3 latka młodszego. -
Mała ruda wszystkiego najlepszego dla synka!
Ja po wizycie, wszystko jest ok, mały ma 1500g. Mam zacząć liczyć ruchy alr myślę że z tym nie będzie problemu😂 Ja też narazie kupiłam płyny do prania a zabiorę się za to w kwietniu. Szyjka długa, cukry pod kontrolą, także myślę że mam jeszcze czas. Ale cieszą mnie te wyprawkowe rzeczy🥰❤️ Jeszcze nie mogę się doczekać łóżeczka i pościeli ale pościel zamówię w poniedziałek. Zawsze po pozytywnej wizycie jakoś mi lżej 😁malami.91, Skowronek, mother84, wisienka94, mała_ruda lubią tę wiadomość
-
Kala to prawda, pozytywne wieści na wizycie dają takiego powera do działania i sprawiają, że mamy lepsze myśli 😉
Ja w sumie powiem Wam, że po gorszych dniach jakie miałam jeśli chodzi o ruchu,bo mały był tak ułożony, że były gorzej wyczuwalne, to od jakiś dwóch tygodni nie liczę wcale ruchów, bo rano czy wieczorem czuję jak mały fika przez dłuższy czas i tych ruchów na pewno bym naliczyła 😊 fakt, trzeba być czujnym, jak będzie ich mniej to lepiej policzycy 😉
Miłego weekendu dziewczynyKala139 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tak jak patrzę to napewno z tej listy nie będę brała ręcznika dla małej, kremu na zimno, smoczka. A kombinezon to też taki cienki ewentualnie na wyjście że szpitala.zalezy też jaka pogoda będzie.no ale raczej ciepło już będzie. I myślę że tak w połowie maja to ubierać będziemy na body z długim rękawem i jakieś leginsy
-
Venice wrote:Dziewczyny widzialyscie gdzieś bawełniane kombinezony? Potrzebuję kupić małemu.
-
Venice w Pinokio są, ale nie wiem czy o taki Ci chodzi. Sama sie zastanawiam.
https://allegro.pl/oferta/pinokio-kombinezon-kotek-happy-day-62-czarny-9779585253
https://allegro.pl/oferta/kombinezon-niemowlecy-wiosenny-62-bawelna-100-10474978934Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 06:51
-
Vanillaice dziewczynki są bardzo silne pamietaj, nawet lekarze tak mówią. Myśle o Was, żeby wszystko było dobrze. 💓🍀✊🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 08:29
-
Vaniliaice gratulacje przede wszystkim😘
Będzie dobrze, musi być. Twoja córeczka to napewno mała kruszynka ale jest też wielką wojowniczka.
Myslami z Wami i trzymam mocno kciuki ❤️❤️✊Ladyo lubi tę wiadomość