X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mały wzrost bety
Odpowiedz

Mały wzrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od początku miesiąca jestem w stresie. Staramy się o dziecko od pół roku. 2kwietnia zrobiłam kilka testów wyszły pozytywne. Wizyta u ginekologa zrobione bthcg 4.04 567mlu 7.04 1085mlu wizyta u ginekologa widoczny pęcherzyk ciążowy 2 mm. Po tygodniu 15.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł ale pojawił się drugi, lekarz powiedział że 90% na niepowodzenie i płacz. Kolejna wizyta ze zła wizja 21.04 oba pęcherzyki urosły, jeden 7,7mm drugi 6,1mm brak zarodków w środku. Dostałam progesteron i ponowne badania bthcg 23.04 16495mlu i dziś 25.04 17399mlu to jest chyba zły wynik. Jestem załamana i nie wiem co robić. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Co myśleć? Czy jest możliwość że chociaż jeden zarodek się pojawi czy jak beta tak mało rośnie to koniec?

• Babsi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma Twoim miejscu wybrałabym się na konsultacje do innego lekarza.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 43 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Mamy 💙

preg.png
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, teraz idę do innego lekarza po takiej informacji. Tyle stresu co mam przez ostatni czas, jestem podłamana :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ