X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mały wzrost bety
Odpowiedz

Mały wzrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od początku miesiąca jestem w stresie. Staramy się o dziecko od pół roku. 2kwietnia zrobiłam kilka testów wyszły pozytywne. Wizyta u ginekologa zrobione bthcg 4.04 567mlu 7.04 1085mlu wizyta u ginekologa widoczny pęcherzyk ciążowy 2 mm. Po tygodniu 15.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł ale pojawił się drugi, lekarz powiedział że 90% na niepowodzenie i płacz. Kolejna wizyta ze zła wizja 21.04 oba pęcherzyki urosły, jeden 7,7mm drugi 6,1mm brak zarodków w środku. Dostałam progesteron i ponowne badania bthcg 23.04 16495mlu i dziś 25.04 17399mlu to jest chyba zły wynik. Jestem załamana i nie wiem co robić. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Co myśleć? Czy jest możliwość że chociaż jeden zarodek się pojawi czy jak beta tak mało rośnie to koniec?

• Babsi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma Twoim miejscu wybrałabym się na konsultacje do innego lekarza.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 43 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Mamy 💙

preg.png
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, teraz idę do innego lekarza po takiej informacji. Tyle stresu co mam przez ostatni czas, jestem podłamana :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ