SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mały wzrost bety
Odpowiedz

Mały wzrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od początku miesiąca jestem w stresie. Staramy się o dziecko od pół roku. 2kwietnia zrobiłam kilka testów wyszły pozytywne. Wizyta u ginekologa zrobione bthcg 4.04 567mlu 7.04 1085mlu wizyta u ginekologa widoczny pęcherzyk ciążowy 2 mm. Po tygodniu 15.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł ale pojawił się drugi, lekarz powiedział że 90% na niepowodzenie i płacz. Kolejna wizyta ze zła wizja 21.04 oba pęcherzyki urosły, jeden 7,7mm drugi 6,1mm brak zarodków w środku. Dostałam progesteron i ponowne badania bthcg 23.04 16495mlu i dziś 25.04 17399mlu to jest chyba zły wynik. Jestem załamana i nie wiem co robić. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Co myśleć? Czy jest możliwość że chociaż jeden zarodek się pojawi czy jak beta tak mało rośnie to koniec?

• Babsi Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma Twoim miejscu wybrałabym się na konsultacje do innego lekarza.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 44 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Będzie chłopczyk 💙

Leon urodził się 20.12.2025 roku
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, teraz idę do innego lekarza po takiej informacji. Tyle stresu co mam przez ostatni czas, jestem podłamana :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ