Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka135 dziękuję 😀 Słodkie masz dzieciaczki 😍
Emma zatem trzymam kciuki 😂
33Sylwia mam dokładnie tak samo - nie lubię gdy płacze i robię wszystko, żeby nie płakała i tak oto tym sposobem się tylko załatwiłam i mam nieodkładalne dziecko 🤦🏼♀️ -
Lady_Dior wrote:Sylka135 dziękuję 😀 Słodkie masz dzieciaczki 😍
Emma zatem trzymam kciuki 😂
33Sylwia mam dokładnie tak samo - nie lubię gdy płacze i robię wszystko, żeby nie płakała i tak oto tym sposobem się tylko załatwiłam i mam nieodkładalne dziecko 🤦🏼♀️
Miesiąc i dwa tygodnie do końca macierzyńskiego... Ktoś wraca do roboty jakoś teraz też?Lady_Dior, KasiaLukasia, Emma_, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Drobinko, specjalnie dla Ciebie zatestowałam. Na razie Tom pozostanie jedynakiem. Tzn. nie do końca, bo ma starsze rodzeństwo przyrodnie, no ale starszym bratem na razie nie będzie
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaszczurek nie wyobrażam sobie teraz iść do pracy na 8h... współczuję. Chociaż chyba zawsze ciężko będzie zostawić dzieci i być po za domem tyle godzin. Ja planuję od stycznia wziąć udział w projekcie . Pare godzin w miesiącu -popołudniami, ale zobaczymy jak wyjdzie. Chce się pomału wdrożyć do pracy bo od lutego zaczynam szukać pracy na etat😱
-
nick nieaktualny
-
No właśnie staram się siebie nie winić tylko wszyscy wokół mnie dobijają-mój też mówi "sama se ją tak nauczyłaś" no i wtedy mnie coś bierze...
Dziewczyny, czy można w końcu brać dziecko pod pachy 😀😜❓ -
Nie ma to jak tort dla kogoś kto nie może jeść tortu 😇Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 09:26
KasiaLukasia, Lady_Dior, Lullaby, Sylka135, Emma_, Czarna_kawa, kinga27.30, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Hejka jak Was poczytałem to trochę mi lepiej, myślałam że tylko ja nie umiem poradzić sobie z dzieckiem i jestem chujowa.
Właśnie leży w łóżeczku i nóżki opiera o barierę, jak mu spadną wrzeszczy na mnie ze mam mu je z powrotem tam położyć 😂 trochę mnie to śmieszy trochę przeraża 😁 Król!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 14:52
Aska1994, mikka86, Drobinka91, Sylka135, Lady_Dior, Lullaby, Czarna_kawa, JaSzczurek, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Wszystko mnie dziś wkurza... W nocy prawie nie spałam, miałam 39 gorączki, Jacek się znowu osrał po pachy i musiałam go w nocy kąpać, potem 2h walczył ze snem, dzieciaki się grzebały do przedszkola, ten chce sam zapiąć koszulę, tej zaś rajstopy nie pasują, potem foch, bo ona nie chce kucyka, a za 5 minut jednak chce... A ja się czuję, jakby mnie czołg rozjechał.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Wszystko mnie dziś wkurza... W nocy prawie nie spałam, miałam 39 gorączki, Jacek się znowu osrał po pachy i musiałam go w nocy kąpać, potem 2h walczył ze snem, dzieciaki się grzebały do przedszkola, ten chce sam zapiąć koszulę, tej zaś rajstopy nie pasują, potem foch, bo ona nie chce kucyka, a za 5 minut jednak chce... A ja się czuję, jakby mnie czołg rozjechał.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syyyylka! Podziel się pierogami i krokietami 😋
(Wcale nie mam dzisiaj krokietów na obiad, gotowców, chyba z mięsem).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Sylka135 wrote:U mnie Wiktor kiepsko spał w nocy. Nie wiem co mu się stało. Zawsze przesypiał cała noc 🤷 mam nadzieję że to jednorazowa akcja. Oczywiście Alicja obudziła mnie o 5 więc zrobiłam już pierogi z kapustą i grzybami, krokiety i 14 uszek do barszczu 😆
Oooo jaaa! Zadziwiacie mnie dziewczyny. Kiedy znajdujecie czas na wlasnoreczne lepienie pierogow czy uszek? Z dwójką maluchów? Ja to nie wiem kiedy jadłam domowe pierogi. Serio jak sięgnę pamięcią to i moja mama i babcia na Wigilię kupowaly zawsze już gotowe. W sumie też "domowe" ale nie z naszego domu. 😁 To ja jednak jestem leniuch i wolę po zabawie z Ala poczytać sobie książkę 😁
-
Adria, otóż to! Dzieci, takie niewinne, a tak czasem potrafią ciśnienie podnieść 😈
Sylka, współczuję niewyspania 😘 ale zazdroszczę mimo to energii i polotu w kuchni, że też Ci się chce 😁
Kasia, też jestem leniem, boję się przyszłego roku, bo podobno Wigilia u nas 😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ja będę lepiła pierogi i uszka w poniedziałek i w Wigilię. Razem z mamą, siostra i bratowa 😊 fajnie tak. W zeszłym roku lepiliśmy razem z mężem
U nas taka tradycja, że wszystkie potrawy robimy sami.
Powiem wam, że od ponad tygodnia chodziła po mnie taka myśl, że może jestem w ciąży. Kupiłam test i tak sobie leżał, bo miałam pietra go zrobić. No i odkladalam temat. Aż do wczoraj. Babka, z którą miałam termin Cesarki na ten sam dzień więc synów mamy teraz z 2 lipca znowu jest w ciąży. Także szok. A ja dzisiaj rano w stresie zrobiłam test. Uffff negatywny😉Emma_, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość