Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy to, w końcu zaakceptował 🙈 (Nie zapeszając- TFU TFU!)
Casjo, Karola najlepszego dla chłopaków! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 19:00
Lady_Dior, AgaSY, Sylka135, KasiaLukasia, Aska1994, Casjopea, Kamsza, mikka86, 33Sylwia, Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cała mama!😍
Pięknie, i te oczy😵
My mieliśmy iść, cały dzień było słoneczko i powyżej 10st a teraz się ciemno zrobiło jakby miało lać 😤czy tylko ja mam takie szczęście? 😡🤬Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Emma w Polsce dobrze nam się żyje - nie narzekam
mąż zmienił już prace bo pierwsza była niewypałem
teraz będzie robił kurs i idzie w moje ślady i w branże it wiec szykuje się fajne życie
Karola heeej
Hanka podjada trochę ale głównie słoiki. Dawałam jej gotowane warzywa i lubiła brokuł, marchewkę, pietruszkę itd ale gdzieś wygodniej mi ze słoikami. Tyle ze się nie piernicze i dostaje takie na 8-12 miesięcy, Nie daje jej takich kremowych tylko jak najwiecej grudek żeby memlala.
Tak poza tym to cycek cały czas. Lekarz w czwartek się mnie 2x pytał jak ja badał czy aby na pewno tylko pierś. Powiedziałam mu ze ostatnio to i tak ja wyciągnęło i nóżki ma trochę szczuplejsze niż wcześniej :p
Jak w końcu się spionizuje to pewnie spadnie jej ten tłuszczyk. Kompletnie jednak mnie on nie martwi :p -
nick nieaktualny
-
Lady_Dior, Drobinka91, Aska1994, Sylka135, Casjopea, Emma_, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
🤭 dziekuje/my 😘
Hania pyzaaaa 😍
My też już po spacerze, po obiedzie i idziemy zaraz na drzemkę,tzn Olek (ja niestety nie 😉).
A i w ogóle mąż zamówił dziś fotelik! Cieszę się z tego bardziej niż miałabym sobie coś kupić 🙈 może w końcu Olek polubi podróże bo ponoć dziecko widzi co się dzieje za oknem, bo jest taki wysoki.. za 2-3 dni ma być, zobaczymy 🙂
O taki:
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja niestety tylko z doskoku, bo ostatnio nic nie ogarniam...
Emma dałam małej paracetamol w czopku, bo też nic innego nie miałam... Wyobraź sobie, że lansinoh zmartwychwstał 😑 2x już nim dziś ściągałam.
Kamsza mała miała gorączkę tylko w nocy. Teraz jest ok i w ogóle nie wygląda jakby była chora-czasem tylko musze jej nos wytrzeć, bo ma trochę przezroczystej wydzieliny.Czasem jest nerwowa, czasem wszystko ok no kurde jakby na zęby to było. Zobaczymy jak to się rozwinie...
Gratuluję Stachowi 8miesiecy i Mikołajowi 7miesięcy 😁
Mikaja przesłodka Twoja panna 😍
Pochodziłam po bieżni 10min.ale zdołowania jestem i poczekam na lepsze czasy 😂 wolę iść pojeść 😂 -
nick nieaktualny