Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisia mamy dość sporo rzeczy i wydaje mi się że nie jest zawyżona ale w niektórych wielopakach z bodami jest tak że jedne mają grubszy materiał a drugie cieńszy
-
Głupi pies, no proszę Cię. Bez komentarza.
Ale do rzeczy - każde obsikiwanie tego typu, ruchy kopulacyjne bez względu na płeć itd. to są objawy dominacji. Myślę, że pies po prostu ogarnął, że istnieje nowy członek stada, który to nawet może się przemieszczać i przemysliwuje gdzie to to upchnąć w hierarchii. Proponuję mu pomóc i nie pozwolić na zachowania tego typu ☺️ Oczywiście kulturalnie i bez przemocy, ale zdecydowanie.KasiaLukasia, kinga27.30, Lullaby, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Głupi pies, no proszę Cię. Bez komentarza.
Ale do rzeczy - każde obsikiwanie tego typu, ruchy kopulacyjne bez względu na płeć itd. to są objawy dominacji. Myślę, że pies po prostu ogarnął, że istnieje nowy członek stada, który to nawet może się przemieszczać i przemysliwuje gdzie to to upchnąć w hierarchii. Proponuję mu pomóc i nie pozwolić na zachowania tego typu ☺️ Oczywiście kulturalnie i bez przemocy, ale zdecydowanie.Casjopea lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Kinga a ta zmiana gipsu to w narkozie? Załatwią to jednego dnia czy będziecie zostawać na noc w szpitalu?
Taak w narkozie. W poniedziałek przyjęcie, morfologia i wizyta u anestezjologa, wtorek rano na czczo zabierają i po wszystkim oddają. Po narkozie 8h obserwacji więc albo nas wypuszczą we wtorek po wieczornym obchodzie (20-21) albo w środę po rannym.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Emma_ wrote:W ogóle zamawiała któraś z was coś ostatnio z Gemini? Nadal są takie problemy z realizacją zamówień?
Ja zabawialam, po 3 dniach miałam 👍Emma_ lubi tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Kinga27.30, mikka86 brawo, dolaczylyscie do grona Chujowych Matek 😇 A tak na poważnie to doskonałe rozumiem jak się czujecie i przytulam wirtualnie do mojego małego cycuszka ❤️
Ja jestem całkowicie pochłonięta wykończeniem nowego domu. Większość już ogarnięta, więc muszę wrócić do żywych, bo naprawdę mam już wyrzuty sumienia wobec dzieci, a szczególnie wobec Izabeli. Dziecko w wieku Mikołaja łatwiej "zaspokoić", niż 2-latkę, więc siłą rzeczy na niej odbija się to bardziej.
Mikołaj w pełni ogarnął siadanie, dalej doskonali raczkowanie i wziął się za wstawanie, ale póki co rezultaty są kiepskie 😅 No ale stara się chłopak, nie ma co. Apetyt też mu wraca, więc moje spożywcze serce się raduje 😁33Sylwia, kinga27.30, anngelikamartaa, Emma_, Lullaby, Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:kurczę, nie wiadomo, na co stawiać i czy w ogóle to od jedzenia
Co do roczku - na razie myślałam o ubranku dla Młodej. Na Instagramie jest tyle kont babek, które ręcznie szyją cuda i chciałabym coś zamówić, choć te ubranka do najtańszych nie należą. Na razie zamówiłam 2 komplety na próbę. U nas urodziny przypadną w środku wakacji i nie wiem, czy uda się rodzinę zebrać w komplecie w okolicy urodzinek. No ale zobaczymy. -
xgirl wrote:Kayama hej, znamy sie
Jak sie czujesz? Przeszly Ci te wszystkie problemy po ciazy? Chodzilas na fizjo? Rozsiadz sie wygodnie na naszym geriatrycznym watku, pasujesz do nas😂
To w Zbaszyniu. Taka dziura kolo Swiebodzina ale wlasnie dlatego cisza tu i spokoj, akcje mam na chacie z Mala codziennie, wystarczy mi😬
Hej Xgirl!. No tutaj to stłuczecie watki, tak kiedyś na sierpniowkach było
Dzięki czuje się w miarę, tzn pewne rzeczy mi przeszły a pewne nieZaczynam rehabilitację w kwietniu haha a zapisałam się do ortopedy we wrześniu, dostałam w listopadzie, rehabilitacja od kwietnia. Uroki państwowej służby zdrowia. Mam problemy z kręgosłupem, ręce i ramiona wiecznie bolą od dźwignia i jakiś problem z kolanami. Starość nie radość
Także się rozsiadam bo nie wystoje hehe.
-
Emma_ wrote:Ja doczekałam w końcu tego wspinania się na mnie. Jestem obecnie chyba najciekawszą zabawką mojego dziecka. Trochę nawet czułości przy tym dostaję, a to nowość u mojej małej.
-
anngelikamartaa wrote:Jak podajecie chlebek maluchom?
Czym smarujecie? Korci mnie żeby dać mu sznite ale się boję 😂🤦🏼♀️anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Kinga pewnie bardzo sie denerwujesz? Ja bym sie nawet ,,glupia" narkoza stresowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 20:23
2014.06. - start
33Sylwia wrote:Mam ochotę jutro podab Leonowi brokuł z żółtkiem - pasuje to jakoś? Czym doprawić?
I kupiłam jej lovi 360 - załapała o co w tym chodzi przy pierwszej próbie. Więc teraz bbox idzie będzie na wyjścia 😁
2014.06. - start
U nas dziś świderki i kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym z chipsem z parmezanu :DD
Co do brokuła i żółtka - ja bym dała ziemniaka, gotowanego brokuła i jajko sadzone na suchej patelni. U mnie w domu często jedliśmy taki wiosenny obiad z sadzonym jajkiem.anngelikamartaa, Drobinka91, Sylka135 lubią tę wiadomość