X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mamy z Gliwic
Odpowiedz

mamy z Gliwic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yeanne Nowa

Wysłany: 22 lutego 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z Was jest z Gliwic? szukam położnej i zastanawiam się nad szpitalem. Jakieś sugestie?

• oczekujaca88 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Gliwic :) Chodziłam prywatnie do dr Patrycji Fiegler-Rudol, a dodatkowo na NFZ. Co do położnej to nie miałam żadnej :) A rodziłam w Pyskowicach - dlatego, że zarówno moja dr Patrycja tam pracuje, ale też słyszałam dużo pochlebnych informacji o tym szpitalu. I nie zawiodłam się :) a leżałam w szpitalu 4 dni przed porodem na ginekologii i 3 dni po porodzie na noworodkach, więc mam doświadczenie :) Ogromnie polecam Pyskowice, jak i panią doktor :)
    Aaa i poród odbierała położna - p. Iza - polecam! :)

4.12.2015 6tc (5 t, 4 dz) [*]

3.12.2016 - Bartuś <3 4,030g 57cm godz. 18:14

dqprj44jz3vmfgd1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ