Mamy z rocznika 88
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhalooo - ja tez 88 11 tydzien zaczynam dopiero, ciaza po IVF - myslalam, ze juz nigdy nie zaciaze, a jednak stal sie cud... Mam nadzieje, ze to bedzie nudna i spokojna ciaza, bo tak juz jestem zmeczona staraniami (2 lata) ze moze w koncu los sie do mnie usmiechnie... na dluzej
PozdrawiamMagda lena, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Hej !
Melduję się i ja! Styczeń'88!
Najlepszy rocznik
Po 18 miesiącach udało się zajść w ciążę. Obecnie 22 tydzień
Spodziewamy się synka-Stasia! Termin porodu 27 lutego-1 marca. Takie widełki czasowe
Początkowo były problemy. Do 13 tyg musiałam leżeć, bo krwawiłam. Miałam w szyjce macicy polipa 3 cm. W końcu odpadł co spowodowało krwotok, ale mały silny i wszystko wytrzymał
Ściskam Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 20:59
-
Magda lena wrote:Hej !
Melduję się i ja! Styczeń'88!
Najlepszy rocznik
Po 18 miesiącach udało się zajść w ciążę. Obecnie 22 tydzień
Spodziewamy się synka-Stasia! Termin porodu 27 lutego-1 marca. Takie widełki czasowe
Początkowo były problemy. Do 13 tyg musiałam leżeć, bo krwawiłam. Miałam w szyjce macicy polipa 3 cm. W końcu odpadł co spowodowało krwotok, ale mały silny i wszystko wytrzymał
Ściskam Was! -
Bruska dziękuję od lat wiedziałam jak dam córce na imię.
Dziewczyny na pewno wszystko będzie dobrze! Wiem ze łatwo się mówi bo po porodzie martwię się tak samo
Albo i bardziej jeśli to możliwe.
Ale w waszym przypadku dzieci czują wasz niepokój. To też oczywiste, ale warto sobie to przypominać
-
dołączam - sierpień 88!
ja czekam na maleństwo do kwietnia 2016, teraz jestem w 17 tygodniu jeszcze nie mamy pewności czy synek czy córcia, choć lekarz na ostatnim usg powiedział, że będzie dziewczynka. ale jeszcze mamy poczekac na potwierdzenie, chyba w 20tyg.Anna255, Bruśka lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny