Materacyk
-
Hej. Jestem na poczatku kompletowania wyprawki i mam problem z wyborem materacyka do lozeczka.
Stad prosba. Stworzylam ankiete z jednym pytaniem jaki materacyk kupilyscie . Bede wdzieczna za wypelnienie
https://www.survio.com/survey/d/H6B7Y8E2W2L2S3J7F
-
Robaki owszem mogą się pojawić... ale to sporadyczne przypadki. Jeśli dba się o czystość to jest to najzdrowszy materac. Trzeba chronić go przez zalaniem np. zasikaniem. Dlatego od razu zakup maty ochornnej, nieprzemakalnej to must have
Mmma lubi tę wiadomość
-
Dopiero jesteś Mmma na początku kompletowania? Zagęszczaj ruchy ;P
Ja mam Fikuśny Sen (Fiki Miki) - pianka poliueranowa. W ogóle firma FikiMiki ma fajne materace, z atestami, wszelkie typy, te gryki, kokosy itd mnie akurat nie kręciły, my wybraliśmy taki wypośrodkowany chociaż inwestycję w lateksowy też rozważaliśmy, bo jest super. Warto kupić lepszy, pierwsze miesiące dzieciak trochę przeleży w tym łóżeczku..
Nasz bardzo fajnie się zapowiada, grubość 10cm, z zdejmowanym pokrowcem, wzmocnieniami przy szczebelkach - jak zacznie dziecko wstawać to mniejsze ryzyko że stópka się zaklinuje między materacem a łóżeczkiem.
Jak dumasz nad sklepem - to na Przybyszewskiego w Bejbi akurat ten materac kupiliśmy za niecałe 150,-. -
Mąż pracuje w hurtownii zabawek i maja tam tez elementy wyprawki i doradzily mu kolezanki ten materacyk top gryka-pianka-kokos. Podobno najlepszy dla dziecka. Taki zatem kupilismy.
To wersja TOP z tego zdjecia powyzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 19:55
-
My kupiliśmy od fiki miki - Materac dziecięcy „ODEO” I ja jestem zadowolona i mogę go polecić. Zapewnia cyrkulację powietrza swobodną, odpowiednie wsparcie kręgosłupa, ma też dodatkowe bezpieczne krawędzie. Przemyślany produkt
Mmma lubi tę wiadomość
-