X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mąż za granicą a ja w ciąży
Odpowiedz

Mąż za granicą a ja w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lavender91 Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, muszę się wyżalić. Mój partner pracuje za granicą, do tej pory spędził ze mną tylko 2 tyg, a jestem w 21 tc. Umówiliśmy się, że przyjedzie niedługo na krótki urlop, a później miesiąc przed porodem. Ostatnio mam gorszy czas, a on jeszcze dolał oliwy do ognia, że nie wie po co miałby przyjeżdżać miesiąc przed. Czy wasi partnerzy/mezowie też pracują daleko? Jak sobie radzicie?

🩺 473 g 🩷
    🗓️ 24.05 szkoła rodzenia
    🩺 30.05 wizyta
    🏥 1200 g 💖
    🩺 1780 g ✨
    🩺 17.07 wizyta
    🩺 14.08 wizyta

preg.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 16 maja, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tak pracował i było ciężko w pierwszej ciązy. teraz jest już na szczęście na miejscu
    bez faceta ogarniałam na własną rękę takie rzeczy - https://dekorit.pl/plytka-scienna-c-5962.html i dało się ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 13:07

Lavender91 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ